FC Brașov îl testează pe Bogdan Vasile, fost jucător la Unirea Slobozia sau Poli Timișoara

Adi MARICA 22 Jan. 2022, 09:53 Liga 2
FC Brașov îl testează pe Bogdan Vasile, fost jucător la Unirea Slobozia sau Poli Timișoara

În cantonamentul celor de la FC Brașov de la Târgu Secuiesc este prezent de ieri și mijlocașul Bogdan Vasile, care în prima parte a sezonului a jucat la liderul din Seria a 5-a a Ligii 3, AFC Odorheiu Secuiesc.

Bogdan Vasile, în probe la FC Brașov

Fotbalistul de 27 de ani, pe care îi împlinește în curând, la data de 2 februarie, a mai trecut în cariera sa pe la Academia Hagi, echipa de tineret a celor de la FCSB, FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Zimbru Chișinău, Dunărea Călărași, ASU Poli Timișoara, Unirea Slobozia și AFC Odorheiu Secuiesc.

”Bogdan Vasile a încheiat contractul cu noi la finalul anului trecut și nu a mai dorit să prelungească. Ne-a spus că vrea să joace la Liga a 2-a”, a spus Laszlo Zsolt, team-managerul grupării harghitene, fosta echipă a lui Vasile.

Vasile a evoluat în sezonul trecut de Liga 2 atât la Poli Timișoara, cât și la Unirea Slobozia. Pentru bănățeni a avut 9 meciuri jucate (213 minute), iar la ialomițeni a prins 10 jocuri (656 minute). Ulterior, în vară, a plecat la AFC Odorheiu Secuiesc, în Liga 3, unde a fost titular. În Liga 2 a mai jucat pentru FC Voluntari, Chindia, în două rânduri, și Dunărea Călărași.

Amical cu Olimpic Zărnești

Bogdan Vasile a participat la al doilea antrenament de vineri, iar astîzi va fi testat în amicalul cu Olimpic Zărnești (ora 10:30).

Acesta este primul joc de pregătire pentru ambele echipe. La Olimpic Zărnești, echipă antrenată de Mihai Stere, evoluează mai mulți jucători experimentați, cei mai cunoscuți fiind Ioan Șerban, Nicolae Mariean, Adrian Dascălu, Marius Nicodim, Ciprian Pricop, Ștefan Micliș, Constantin Somandru, Bogdan Căldărea sau Constantin Albu.

FC Brașov va încheia cantonamentul de la Târgu Secuiesc pe 28 ianuarie, atunci când brașovenii vor juca un amical, cu echipa locală de Liga a 3-a, KSE.

Foto: Laszlo Beliczay / AFC Odorheiu Secuiesc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/ioan-neculaie-fostul-patron-al-fc-brasov-se-intoarce-in-inchisoare-verdictul-dat-de-curtea-de-apel-brasov-19216994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-continua-sa-aiba-emotii-cu-procesul-de-la-tas-amanat-inca-o-data-ioan-marginean-nu-ma-tem-decat-de-dumnezeu-19216933

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-medicale-pentru-un-fotbalist-de-la-fc-brasov-nu-a-prins-lotul-pentru-cantonamentul-de-la-targu-secuiesc-pentru-ca-nu-a-trecut-vizita-medicala-va-mai-face-cateva-investigatii-amanun-19216874

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-moldovan-si-a-ales-noul-colaborator-din-stafful-tehnic-dupa-ce-fostul-antrenor-secund-a-ales-sa-plece-de-la-fc-brasov-19216749

Adi MARICA 22 Jan. 2022, 09:53 Liga 2
Pe aceeași temă