După ce a debutat cu eșec în Liga 2, Costin Lazăr a mai făcut o achiziție. AFC Câmpulung Muscel a adus un mijlocaș plecat de la FC Bihor

Andrei PASCU 07 Aug. 2024, 17:54 Liga 2
După ce a debutat cu eșec în Liga 2, Costin Lazăr a mai făcut o achiziție. AFC Câmpulung Muscel a adus un mijlocaș plecat de la FC Bihor

AFC Câmpulung Muscel, după debutul nefericit în Liga 2, a mai făcut o achiziție, înainte de partida din etapa a 2-a a campionatului diviziei secunde, dar și înainte de meciul din turul 2 din Cupa României.

Nou-promovata a anunțat, marți, 6 august, aducerea unui mijlocaș care ultima dată a evoluat la FC Bihor Oradea, unde a stat exact un sezon. Este vorba de Bogdan Vasile (29 de ani).

AFC Câmpulung Muscel, achiziție după debutul cu eșec din Liga 2

Cu peste 60 de meciuri la nivelul Ligii 2 de-a lungul carierei, mijlocașul s-a format la Academia Gheorghe Hagi, iar la nivel profesionist a evoluat pentru FC Voluntari, Chindia Târgoviște, Dunărea Călărași, SSU Poli Timișoara, Unirea Slobozia sau Gloria Bistrița Năsăud.

El a câștigat de două ori Liga 2, cu FC Voluntari (sezonul 2014/2015) și Dunărea Călărași (sezonul 2017/2018), când cele două au promovat în prima divizie. A fost parte și din lotul campioanei Ligii 2 din sezonul 2019/2020, Chindia Târgoviște, dar pleca după jumătate de stagiune, în pauza de iarnă, când făcea trecerea la SSU Poli Timișoara.

AFC Câmpulung Muscel a anunțat faptul că mijlocașul Bogdan Vasile a semnat un contract valabil până la finalul întrecerii actuale de Liga 2.

Bine ai venit, Bogdan Adrian Vasile!

Începând de astăzi, Bogdan Adrian Vasile(29 ani) este noul jucător al echipei FC Muscelul Câmpulung. Înțelegerea dintre cele două părți este valabilă până la finalul acestui sezon competițional, cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Fotbalistul originar din Arad evoluează pe postul de mijlocaş defensiv, însă poate fi folosit și ca mijlocaș dreapta. În precedenta ediție de campionat, Bogdan a îmbrăcat tricoul celor de la FC Bihor Oradea, colega de eșalon și adversarul de sâmbătă al echipei noastre.

Format la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi, Vasile a mai evoluat de-a lungul timpului la Viitorul Constanţa, Steaua Bucureşti, FC Voluntari, Chindia Târgovişte, Zimbru Chişinău, Dunărea Călăraşi, ASU Poli Timişoara și Unirea Slobozia. Pe plan internațional, Bogdan are prezențe la reprezentativa României U19.

FC Muscelul Câmpulung îi urează bun venit şi îi dorește evoluții cât mai bune în tricoul alb-roșu!”, a transmis AFC Câmpulung Muscel.

AFC Câmpulung Muscel, achizițiile verii

Înainte de startul Ligii 2, în această vară, echipa antrenată de Costin Lazăr i-a mai anunțat oficial ca achiziții pe Marius Sanda (fundaș, 31 de ani, revenit de la Vedița Colonești), Antonio Niță (mijlocaș, 23 de ani, revenit de la Gloria Băneasa), Alexandru Ionuț Popescu (atacant, 26 de ani, ex CSM Deva), pe Sergiu Bălănică (portar, 20 de ani, ex CS Blejoi), Robert Ene (mijlocaș, 19 ani), Daniel Popescu (mijlocaș, 17 ani) și Darius Ciurea (mijlocaș, 20 de ani, ex Unirea Bascov).

Start cu eșec pentru nou-promovată

AFC Câmpulung Muscel a avut un debut nefericit în Liga 2, în prima etapă din noua stagiune, 2024/2025, contra unei alte nou-promovate în divizia secundă în această vară, CSM Focșani. A cedat cu scorul de 0-2, iar acum așteaptă runda următoare, în speranța că poate bifa primul rezultat pozitiv.

Ambele echipe, AFC Câmpulung Muscel și CSM Focșani, își propun să evite retrogradarea la finalul stagiunii de Liga 2. Echipa antrenată de Costin Lazăr a cedat în fața formației pregătite de Călin Moldovan, încasând câte un gol pe repriză. AFC Câmpulung Muscel a făcut și un rezumat în urma celor întâmplate la Focșani, la debutul în Liga 2 după promovare.

După întâlnirea din Cupa României, din turul 2, contra Olimpic Zărnești, AFC Câmpulung Muscel va avea al doilea meci din Liga 2, tot contra unei nou-promovate, FC Bihor Oradea, de această dată pe teren propriu.

Apoi, în etapa a 3-a va da peste FK Miercurea Ciuc, în deplasare.

Foto articol: AFC Câmpulung Muscel

Andrei PASCU 07 Aug. 2024, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă