„M-au trimis la juniori pentru că am sărit să-l apăr pe Pătulea, ca să nu-l bată patronul”

17 Nov. 2011, 01:25 Liga 2

Declarațiile incendiare continuă la FC Farul. Portarul Cornel Cernea a declarat, ieri, că cei din conducere l-au pedepsit trimițându-l la echipa de juniori din cauza faptului că a sărit să-l apere pe atacantul Adrian Pătulea, pe care, conform spuselor sale, patronul clubului, Giani Nedelcu, a vrut să îl bată după meciul cu FC Snagov.

„Nu aveau de ce să se lege, eu fiind curat, și întrucât am sărit să-l apăr pe Pătulea, pe care patronul vroia să îl bată, m-au trimis la juniori. Asta în timp ce antrenorul Marian Pană a stat pasiv și nu a reacționat pentru a sări în sprijinul lui Pătulea. Sunt sigur că acesta este motivul pentru care m-au pedepsit”, a declarat Cornel Cernea.

Și-a reclamat patronul la AFAN

Portarul „marinarilor” a menționat că a depus memoriu la AFAN împotriva patronului clubului, Giani Nedelcu, urmare a acuzațiilor făcute după partida cu FC Snagov, scor 3-3: „Am depus memoriu la AFAN împotriva patronului. Este o lipsă de responsabilitate din partea conducerii. Nu poți să acuzi pe cineva pentru nimic”, a mai spus Cornel Cernea pentru Cuget Liber.

17 Nov. 2011, 01:25 Liga 2
Pe aceeași temă