Leo Grozavu s-a despărțit oficial de CSMS Iași

10 Dec. 2011, 11:30 Liga 2
Leo Grozavu** s-a despărțit oficial de CSMS Iași

După un tur de campionat mai agitat ca niciodată, în care a avut un rol mai degrabă decorativ în fruntea clubului, Leo Grozavu și-a reziliat contractul cu clubul CSMS Iași. La două zile distanță după ce i-a fost restructurat postul, cel de manager general, Grozavu a acceptat să rupă angajamentul cu clubul din Copou pe cale amiabilă, fără să mai solicite clauza de demitere existentă în contract, cifrată la 50.000 de euro. Grozavu s-a înțeles cu conducerea grupării ieșene și a predat apartamentul, mașina de serviciu, urmând să încaseze banii aferenți lunii decembrie.

„Sunt dezamăgit de un singur om, cel care m-a contactat și m-a ofertat să vin la Iași. Eu simt, însă, când nu sunt dorit undeva și am eleganța și decența de a pleca fără alte condiții. Nu am vrut să cer nici clauza de reziliere de 50.000 de euro, deși prin contract mi se cuveneau acești bani. Să-și cumpere Iașul jucători de acești bani”, a declarat Leo Grozavu.

În această săptămână, Comitetul Director al CSMS Iași a decis să restructureze postul de manager general ocupat de Leo Grozavu, acestuia din urmă oferindu-i-se o altă funcție în organigrama clubului, pe care însă a refuzat-o. Conducerea clubului este asigurată acum de președintele Mircea Ursu și vicepreședintele Cristi Stărică.

articol scris de Narcis Pohoață

10 Dec. 2011, 11:30 Liga 2
Pe aceeași temă