Lăcătuș: „Vreau să rămân la Iași și în Liga I”

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 16:38 Liga 2
Lăcătuș:**

Antrenorul echipei CSMS Iași, Marius Lăcătuș, a declarat, luni, că își dorește să continue la gruparea din Dealul Copoului și după ce formația ieșeană va promova în Liga I, transmite corespondentul Mediafax.

„Vreau să rămân la Iași și în Liga I. Dar până atunci, vreau să rămânem concentrați până la final și să terminăm play-off-ul pe primul loc. Nu pot să spun cum va arăta echipa în Liga I atâta timp cât nu suntem acolo și nu ne măsurăm forțele cu cei care sunt acolo. Așa, la televizor, de pe canapea sau din fotoliu, este ușor să vorbești! Să vedem când vom întâlni echipele de Liga I pe teren”, a spus Marius Lăcătuș.

Tehnicianul formației ieșene a menționat că nu-l interesează care va fi cealaltă echipă care va promova din Seria I a ligii secunde: „Eu vorbesc doar despre echipa mea. Știu că suntem pe locul I și vreau să rămânem acolo. Restul lucrurilor nu mă interesează. Cine va termina pe locul al doilea și cine are sau nu drept de promovare este mai puțin important pentru mine. Noi trebuie să ne apărăm corect șansele până la capăt, indiferent dacă Rapid ia sau nu licența”.

CSMS Iași ocupă locul 1 cu 33 de puncte în Seria I a Ligii a II-a după disputarea a șase etape din play-off. Dintre echipele care evoluează în play-off-ul Seriei I numai CSMS Iași și FC Clinceni au primit licența pentru Liga I, având astfel drept de promovare.

Sursa: Mediafax

Foto: Dan DUȚĂ‚

Marius ANGHEL 19 May. 2014, 16:38 Liga 2
Pe aceeași temă