La meciul cu Farul, Berceanu a refuzat să revină pe teren

07 Nov. 2011, 17:31 Liga 2
La meciul cu Farul,** Berceanu a refuzat să revină pe teren

Prestațiile slabe și implicit eșecurile pe bandă rulantă au făcut ca atmosfera la echipa din Crâng să devină tot mai tensionată. Tehnicianul Mihai Ciobanu pare să fi scăpat vestiarul din mână jucătorii certându-se între ei inclusiv pe teren așa cum s-a întâmplat și în meciul cu Farul Constanța (0-2).Gestul fundașului Andrei Berceanu a pus însă capac la toate.

Jucătorul respectiv a refuzat pur și simplu să mai revină pe teren în repriza secundă după ce la pauză a avut niște discuții aprinse chiar cu antrenorul său! În timp ce colegii se aflau la ieșirea din tunel ,,răsculatul” a plecat la dușuri fără să țină cont de absolut nimic. Gloria Buzău a fost nevoită să joace cinci minute cu un om mai puțin, deoarece Prodan înlocuitorul lui Berceanu nu era încălzit suficient.

,,Din păcate am pierdut un lucru foarte important și anume disciplina. La pauză am avut niște discuții mai aprinse cu jucătorii, deoarece trebuie să înțeleagă faptul că atunci când intri în echipă trebuie să dai totul în meci și doar antrenorul vorbește. După aceea Berceanu a refuzat să mai intre pe teren chiar dacă l-au rugat coechipierii să revină și sigur că gestul lui este unul incalificabil și nu am mai întâlnit așa ceva până acum. Nu pot spune că am scăpat din mână vestiarul, deoarece el nu există la noi. Jucătorii se ceartă între ei aducându-și reproșuri și acuzații și rămâi uluit de ce au unii în minte. Profită că clubul este incapabil să le ofere o situație financiară bună și ca antrenor nu le poți pune talpa pe gât”, a declarat Mihai Ciobanu.

Pentru gestul său Berceanu va fi sancționat de conducerea clubului riscând excluderea din lot.

Articol scris de Adi SOARE

07 Nov. 2011, 17:31 Liga 2
Pe aceeași temă