La Foresta situația e în continuare critică. Programul încărcat pune la grea încercare clubul sucevean

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:20 Liga 2
La Foresta situația e în continuare critică.** Programul încărcat pune la grea încercare clubul sucevean

Chiar dacă problema datoriei de 300.000 de lei către Fisc n-a fost încă rezolvată, fotbaliștii de la Foresta se antrenează cu gândul că situația va fi într-un final remediată. Deocamdată, conducerea clubului a reușit să găsească alternative în ceea ce privește masa și cazarea sportivilor, iar în continuare se fac eforturi pentru identificarea altor resurse astfel încât echipa să poată face deplasarea pentru partida de sâmbătă, de la Mioveni, contând pentru etapa a 30-a a ligii secunde.

Cert este că activitatea clubului Foresta nu va mai putea continua mult timp în aceste condiții de subzistență, mai ales că programul grupării sucevene este foarte încărcat în perioada imediat următoare atât cu meciurile echipei de seniori, care la mijlocul săptămânii viitoare are programată o nouă partidă de campionat, cu FC Brașov, pe teren propriu, miercuri, cu începere de la ora 17:00, cât și cu jocurile echipelor de juniori.

Dacă punem la socoteală și datoriile către jucători, care au fost nevoiți să petreacă sărbătorile pascale fără niciun leu în buzunare, este clar că trebuie rezolvată cât mai repede problema debitului către Finanțe, condiție obligatorie pentru ca Foresta să poată primi finanțare de la Consiliul Local.

Așa stând lucrurile, este greu de crezut faptul că gruparea suceveană va fi în stare să-și continue activitatea pe mai departe dacă nu va putea să depună dosarul de finanțare pentru obținerea de fonduri nerambursabile de la primărie în următoarea sesiune, care va avea loc marțea viitoare.

„Noi căutăm zi de zi soluții pentru stingerea litigiului cu cei de la Finanțe. După cum știți, am depus și o serie de garanții imobiliare, care însă au fost drastic subevaluate. Sperăm într-o rezolvare a problemei pentru că datoria nu este foarte mare. Ar fi păcat să nu găsim înțelegere, iar echipa de fotbal a Sucevei să dispară”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 20 Apr. 2017, 13:20 Liga 2
Pe aceeași temă