Jucătorii Mioveniului au făcut sărbătorile cu buzunarele goale. S-au împrumutat și au intrat în economii, fiind neplătiți de trei luni

Andrei PASCU 07 Jan. 2024, 17:16 Liga 2
Jucătorii Mioveniului au făcut sărbătorile cu buzunarele goale. S-au împrumutat și au intrat în economii, fiind neplătiți de trei luni

CS Mioveni are tot mai multe probleme financiare, lucru recunoscut și de conducere, dar începutul de an arată și mai clar cât de gravă e situația. Un fotbalist a decis să vorbească despre cum stau cu adevărat lucrurile.

Jucătorii lui Constantin Schumacher nu și-au mai luat banii de trei luni și au făcut sărbătorile din împrumuturi sau din eventuale economii realizate de-a lungul carierei.

Jucătorii Mioveniului, neplătiți de trei luni

Se vor face în curând patru luni de când jucătorii nu au mai luat banii, conform fotbalistului care a oferit declarația sub protecția anonimatului. Nu doar datoriile către foștii angajați apasă pe CS Mioveni, care poate fi depunctată în curând, ci și remunerațiile neplătite către actualii angajați, jucători și, probabil, staff tehnic.

CS Mioveni ar urma să plătească un salariu până la reunire, la 15 ianuarie, conform fotbalistului care a vorbit despre cum stă cu adevărat situația la echipă. O problemă este determinată de faptul că nu mai sunt bani de la bugetul primit de la autoritățile locale pentru 2023, iar banii pe 2024 ar urma să intre în conturi în martie sau aprilie.

”Există restanțe salariale de trei luni la CS Mioveni, mergem pe a patra. Noi, fotbaliștii, am petrecut sărbătorile fără să primim vreun ban. Până acum nu au fost bani.

Primarul a fost arestat, dar a ieșit. Banii din bugetul aprobat pentru 2023 s-au dus. Când se aprobă bugetul pe anul acesta, martie-aprilie, ar fi ceva bani.

Ne-au transmis că, pe 15, la reunire, o să ne dea un salariu. Conducerea ne-a reproșat că vrem să plecăm. Chiar și în ciuda problemelor existente, aceștia speră să promoveze. S-a format un grup bun, suntem pe locul 4, dar, din păcate, sunt aceste probleme…”, a spus un fotbalist de la CS Mioveni pentru iamsport.ro.

CS Mioveni, reunire la jumătatea lunii

CS Mioveni se va reuni la 15 ianuarie și a stabilit câteva meciuri amicale. În perioada 30 ianuarie – 9 februarie va merge în cantonament, iar printre adversarii din teste, șapte la număr, se află și doi din Liga 2, Metaloglobus și Campionii FC Argeș.

 

Foto: CS Mioveni și Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tudorel-stoica-a-reactionat-si-el-la-adresa-conducatorilor-stelei-19296892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-si-unirea-slobozia-acord-pentru-kamil-wiktorski-19296888

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-consemnat-a-opta-plecare-19296883

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-consemnat-a-opta-plecare-19296883

Andrei PASCU 07 Jan. 2024, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă