Jucătorii Gloriei așteaptă „iepurașul” la Otopeni

12 Apr. 2012, 21:25 Liga 2

Deși a uitat gustul victoriei și pare deja ,,condamnată” la retrogradare, Gloria Buzău vrea să dea lovitura chiar în Vinerea Mare în duelul din deplasare cu CS Otopeni. Jucătorii lui Mihai Ciobanu sunt conștienți de dificultatea acestei partide, însă se arată destul de optimiști în ceea ce privește obținerea celor trei puncte pe terenul ilfovenilor aflați sub comanda fostului atacant al grupării din Crâng, Romică Bunică. Buzoienii mizează pe ambiția de a salva echipa, iar asta se poate realiza doar prin muncă și încredere, după cum a declarat fundașul stânga, Mihai Olteanu.

„Sperăm să vină iepurașul la noi chiar mâine (n.r. vineri) pentru că îl așteptăm demult. Jucăm cu o echipă destul de bună pe care o respectăm, dar mergem să câștigăm. Nicidecum nu mergem la Otopeni să ne predăm, așa cum cred unii și alții. Sigur că putem învinge și depinde de noi dacă realizăm ce ne-am propus aici la Gloria Buzău, adică menținerea echipei în liga secundă. Cred că obiectivul va fi îndeplinit și toți de la club ne dorim asta, iar cei mai importanți în rezolvarea acestei probleme suntem noi.”, a adăugat jucătorul Gloriei Buzău, Mihai Olteanu.

Colegul său din defensivă, Costin Cucu se arată și el destul de încrezător în șansele echipei buzoiene de a obține rezultatul dorit în confruntarea cu CS Otopeni. ,,Sigur că ne așteaptă un meci foarte dificil, deoarece întâlnim o adversară bună, dar vom încerca să rezolvăm repede situația pentru a ne salva. După jocul și egalul cu liderul seriei, Viitorul Constanța ne-a mai crescut moralul și sperăm să la Otopeni”, a punctat Cucu.

Articol și foto de Adi SOARE

12 Apr. 2012, 21:25 Liga 2
Pe aceeași temă