Viorel Ion: „La Otopeni am avut obiectiv evitarea promovării și am fost aproape să-l ratez!”

Mihai Andries 27 Jun. 2013, 23:11 Campionat
Viorel Ion:**

Fotbaliștii clubului CS Otopeni au fost informați, miercuri, de doi membri din stafful tehnic, că echipa este în pragul falimentului. AstfeI, Ilfovsport.ro susține că, deși jucătorii au fost anunțați de către președintele Mugur Porumbacu să vină la reunirea de pe 15 iulie, unul dintre secunzi și de o altă persoană din staff-ul tehnic i-au anunțat să își caute alte echipe, deoarece nu mai sunt bani!

Antrenorul formației ilfovene, Viorel Ion a intervenit la Sport Total FM pentru a lămuri situația, una incredibilă pentru o echipa care se pare că și-a propus ca obiectiv „evitarea promovării”!

„Dacă știam că se ajunge aici… vă dați seama că și mie mi-au stricat destule planuri. Și eu am fost informat ieri, dar mâine voi veni la Otopeni și voi vorbi personal cu primarul. Și jucătorii au așteptat ceva, mai ales că sunt neplătiți de 6 luni. N-au semnat cu nicio echipa, pentru că au crezut în proiectul echipei și în faptul că rămân lângă echipă. Dacă vroiam, puteam să preiau Iași-ul, dar am vrut să rămân aici pentru a avea continuitate. M-am săturat să tot lucrez fără bani și să fac și performanță. Cred că sunt cel mai prost antrenor, fraierul fraierilor, că aduc bani de acasă să fac performanță. Am și eu o familie și o soție, care a zis că-mi trage o cratiță în cap dacă mă mai aude. Cred că are dreptate! La Otopeni merge proverbul, pe afară vopsit gardul, în interior leopardul, dar nu știu cine este leopardul.
Nu cred că mai pot continua în asemenea condiții. De acum încolo, unde mă voi duce, echipa respectivă trebuie să-mi dea salariul pe trei ani, ca să stau liniștit. Uitați-vă în urmă și vedeți câte promovări am avut, iar jucători ca cei pe care i-am avut la Otopeni n-am mai avut niciunde. La Otopeni am avut obiectiv evitarea promovării și am fost aproape să-l ratez! După mine este clar, nu se vrea promovarea cu adevărat. Poate trebuie să mă apuc să retrogradez câteva echipe, că poate așa voi fi plătit”,
a declarat tehnicianul Viorel Ion, în emisiunea „Sport Arena” de la Sport Total FM

 

Sursa: Sport Total FM

Mihai Andries 27 Jun. 2013, 23:11 Campionat
Pe aceeași temă