Victoria cu CS Otopeni nu le-a asigurat salvarea celor de la Rapid!

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:48 Campionat
Victoria cu CS Otopeni** nu le-a asigurat salvarea celor de la Rapid!

Rapid Suceava a dispus ieri, pe Areni, cu scorul de 2-1, de CS Otopeni, într-un meci contând pentru ultima etapă a Ligii secunde, însă chiar și așa „ceferiștii” nu știu încă în ce eșalon vor evolua în sezonul viitor. Și asta deoarece Federația Română de Fotbal a reprogramat pentru data de sâmbătă, 9 iunie, cu începere de la ora 11.00, partida cu Sportul Studențesc, din runda a XXIX-a, un joc pe care toată lumea se aștepta să fie validat cu scorul de 3-0 în favoarea grupării sucevene. Numai varianta victoriei au rapidiștii în meciul care se va disputa pe stadionul Giulești din Capitală, pentru a putea depăși pe Chindia Târgoviște în clasament și a scăpa astfel în extremis de retrogradare.

Revenind la confruntarea de ieri, de pe Areni, gazdele au avut parte de un start ratat de partidă, oaspeții izbutind să deschidă scorul încă din minutul 2, prin Dedu, cu un șut surprinzător de la marginea careului de 16 metri. Sucevenii au revenit însă rapid la conducerea ostilităților, numai că Negru a fost urmărit de ghinion în două rânduri, în minutele 20 și 23, când a luat la țintă barele porții adverse.

Șansa avea să le surâdă sucevenilor abia după o jumătate de oră de joc, când Chiriac a punctat cu un șut plasat de la 8 metri, bine servit de Bălan. Ba mai mult, alb-vișiniii au izbutit să întoarcă soarta meciului până la pauză prin același Negru, cel mai activ fotbalist al Rapidului în partida cu CS Otopeni.

Repriza a doua a fost mult mai sterilă decât prima, în care am notat doar două ocazii de poartă, ambele în contul Rapidului, irosite de Chișu și Chiriac.

RAPID CFR SUCEAVA
CS OTOPENI
2-1

M. Chiriac ”31, M. Negru ”42 / M. Dedu ”2

Zăvoi – D. Bălan (Doboș ”61), R. Sava, Morariu (Sumanariu ”86), Semeghin (cpt.) – Chișu, Velescu, Găldean, M. Chiriac – M. Negru (Caragea ”84), I. Plămadă
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Bucuroiu – Cl. Dumitrescu (Dufuor ”46), M. Dumitru, Vlaicu, Dobrescu – S. Pană (cpt.) (Otvoș ”61), G. Marcu – G. Ion (M. Roman ”65), M. Dedu, Cocîrlă – V. Bucă
Antrenor: Viorel Ion

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 06 Jun. 2013, 12:48 Campionat
Pe aceeași temă