Jucătorii Stelei vor încasa primele de promovare, chiar dacă echipa va continua în Liga 2. Conducerea le plătește banii stipulați în contracte

Andrei PASCU 16 Jun. 2023, 16:13 Liga 2
Jucătorii Stelei vor încasa primele de promovare, chiar dacă echipa va continua în Liga 2. Conducerea le plătește banii stipulați în contracte

Daniel Oprița i-a liniștit pe jucătorii Stelei care erau deciși să își ceară primele de promovare în urma sezonului trecut, terminat pe locul 2 în Liga 2, pe cale legală, să dea clubul în judecată. Antrenorul a afirmat că acele clauze din contracte vor fi respectate și banii vor fi plătiți.

Jucătorii echipei Steaua vor încasa primele de promovare

Oprița are informații că oamenii din conducere vor respecta termenii din acorduri, chiar dacă Steaua va evolua tot în Liga 2. Pentru că stagiunea trecută a fost finalizată pe un loc promovabil în SuperLiga României, jucătorii vor încasa sumele de bani stabilite în momentul acordurilor cu Steaua.

Însă, același tratament nu îl va avea stafful tehnic. Daniel Oprița și colaboratorii săi nu vor primi primele. O situație ciudată, pentru că așa cum sunt făcute acordurile jucătorilor, așa sunt făcute și cele ale oamenilor din staff.

Din câte știu, nimeni nu a primit vreo primă pentru obiectiv. Se vor da mai târziu, pentru că au în contract. Eu nu voi lua vreo primă, chiar dacă am promovat de pe locul doi… Nu suntem în Liga 1, asta este.

Nu o va lua nimeni din staff. Din punct de vedere sportiv, am reușit, dar asta este. Am știut unde venim și ne-am asumat lucrul acesta. Suntem în al doilea an… Asta este. Fiecare jucător își va primi însă tot ce are trecut în contract„, a spus Oprița, pentru Digi Sport.

Steaua risca să fie dată în judecați

Zilele trecute apărea informația că Steaua risca să fie acționată în judecată din cauza contractelor pe care le-a parafat cu jucătorii, deși nu are drept de promovare în SuperLigă.

Fotbaliștii care aveau în înțelegeri prime pentru accederea în primul eșalon voiau să dea în judecată clubul, pentru a lua banii pentru care conducerea Stelei a semnat și și-a dat acordul.

Laurențiu Corbu spunea că anumiți jucători și-au luat primele de promovare, dar alții nu au văzut un leu în conturi după performanța din sezonul de Liga 2 recent încheiat. Se pare că și alți fotbaliști intenționau să facă același lucru, mai ales după ce s-a aflat, la nivelul vestiarului, că o parte din bonusuri s-a dat.

Daniel Oprița a anulat varianta că doar o parte din jucători a primit primele și a afirmat că toți vor vedea banii stipulați în contracte.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-din-nou-cea-mai-grabita-echipa-din-liga-2-trupa-olteana-s-a-reunit-cu-multe-noutati-in-lot-jucatori-de-la-steaua-viitorul-pandurii-dar-si-de-la-doua-dintre-retrogradatele-in-liga-3-19275061

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-bodisteanu-in-superliga-dupa-plecarea-de-la-steaua-19274919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-vrea-sa-promoveze-jucatori-under-la-steaua-19274841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-risca-sa-fie-data-in-judecata-de-mai-multi-fotbalisti-19274748

 

 

Andrei PASCU 16 Jun. 2023, 16:13 Liga 2
Pe aceeași temă