Jucătorii Brăilei au refuzat o nouă ofertă a lui Cârligea, echipa e aproape de desființare! Soare și-a dat demisia

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 13:08 Liga 2
Jucătorii Brăilei au refuzat o nouă ofertă a lui Cârligea, echipa e aproape de desființare!** Soare și-a dat demisia

Ieri, la ora 10.00, membrii Consiliului de Administrație și cei din Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) au participat la o ședință în cadrul căreia urmau să ia o decizie finală în privința viitorului echipei fanion a orașului Brăila. Cu acest prilej, Adelin Soare și-a prezentat oficial cererea de demisie din funcția de președinte al CA al CF Brăila. După o oră și ceva de dezbateri, omul de afaceri Florin Cârligea a mai făcut o tentativă de a-i întoarce din drum pe jucători și implicit de a menține echipa fanion a orașului Brăila în competiție. Iar de data aceasta oferta a fost una mult mai tentantă.

Dacă acceptau să continue la CF Brăila, jucătorii urmau să-și recupereze integral salariile restante, dar în două tranșe, 50% din datorii în această lună restul sumei până la sfârșitul lunii mai. Și salariile rămâneau aceleași, cu o condiție însă, echipa CF Brăila să prindă turnelul play-off.

Începând din ianuarie jucătorii urmau să primească jumătate din salariul actual, iar dacă echipa CF Brăila încheia campionatul pe locul al șaselea urma să li se acorde și cealaltă jumătate.

Nici această variantă nu le-a convenit însă fotbaliștilor și astfel a eșuat și cea de-a doua tentativă de salvare a echipei fanion a orașului Brăila.

Jucătorii s-au antrenat singuri ieri dimineață pe stadion și se pare că vor rămâne în continuare, în speranța că vor obține acordurile de transfer. Acte pe care în acest moment Adelin Soare nu le mai poate acorda deoarece și-a înaintat demisia. Până se vor stabili o nouă componență a Consiliului de Administrație și un nou președinte, fotbaliștii se vor antrena singuri pe Municipal. Ei sunt sub contract cu gruparea brăileană și sunt obligați să vină zilnic la stadion.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Marius ANGHEL 16 Jan. 2014, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă