Nigerianul Emmanuel Ndigwe revine în fotbalul românesc. Fostul jucător al Brăilei se antrenează cu o echipă din Liga 3

Nigerianul Emmanuel Ndigwe revine în fotbalul românesc.** Fostul jucător al Brăilei se antrenează cu o echipă din Liga 3

Luni, la primul antrenament din această săptămână al echipei Sportul Chiscani, a participat și fostul jucător al echipei CF Brăila, actuala Dacia Unirea Brăila, Emmanuel Ndigwe (30 ani). Nigerianul a discutat cu conducerea clubului din Liga a 3-a și se antrenează sub îndrumarea antrenorului Georgel Pascu.

„Este un jucător cu experiența Ligii a 2-a, care ne poate ajuta enorm în retur. Deocamdată Emma se antrenează cu noi, sper să găsim calea să semneze cu Sportul Chiscani. Ne pregătim pentru sezonul de primăvară și vrem să ridicăm standardul valoric al echipei. Noi suntem în discuții și cu alți fotbaliști experimentați”, a declarat antrenorul Georgel Pascu.

La ședința de pregătire de luni au mai participat Gigel Costache, acesta și-a rezolvat problemele de la serviciu și poate veni la antrenamente, dar și alți doi jucători care au evoluat anul trecut în campionatele organizate de AJF Brăila, Valentin Mogoș și Ninel Popa. „Până pe 10 februarie, când vom pleca în cantonament la munte, vom testa mai mulți jucători. Deocamdată nu avem terenuri în Brăila pentru a disputa și câteva partide amicale, dar am discutat cu cei de la Avântul Valea Mărului să jucăm un amical la Galați. Abia în aceste teste de verificare putem vedea cum se descurcă jucătorii aflați în probe. Nu ne grăbim, avem destul timp să ne formăm un lot competitiv care să facă o figură frumoasă în retur”, a mai spus Georgel Pascu.

Articol scris de Costel FILIP

Pe aceeași temă