Juan Bauza, transferat definitiv de ”FC U” Craiova de la FK Miercurea Ciuc! Ciucanii încasează o sumă importantă pentru Liga 2

Andrei PASCU 19 May. 2022, 17:09 Liga 2
Juan Bauza, transferat definitiv de ”FC U” Craiova de la FK Miercurea Ciuc! Ciucanii încasează o sumă importantă pentru Liga 2

FK Miercurea Ciuc va obține o sumă importantă de bani în această vară, de pe urma transferului definitiv al lui Juan Bauza (26 de ani) la U Craiova 1948 SA. Oltenii au activat cauza de mutare definitivă a argentinianului, iar formația din Miercurea Ciuc va lua 150.000 de euro.

Juan Bauza, transferat definitiv de ”FC U” Craiova de la FK Miercurea Ciuc

Juan Bauza a ajuns la ”FC U” Craiova în iulie anul trecut, dar pe perioadă determinată de timp, de un sezon, până la finalul acestei stagiuni de Liga 1. Formația din Bănie a fost mulțumită de modul în care a evoluat mijlocașul, purtător cu numărul 10 la formația patronată de familia Mititelu, astfel că s-a decis achitarea clauzei.

U Craiova 1948 SA a fost convinsă de evoluțiile lui Bauza, care a intrat și în atenția altor cluburi din Liga 1, precum FC Botoșani. În această stagiune, fotbalistul sud-american a evoluat în 24 partide de campionat pentru olteni și a marcat de cinci ori.

BREAKING NEWS

Pepe Bauza va deveni definitiv jucătorul Științei de la 1 iulie. Clauza de prelungire a contractului acestuia a fost activată iar noua înțelegere va fi pe o perioadă de 3 ani”, se arată în comunicatul emis de olteni pe pagina de Facebook.

 

Eugen Pârvulescu a confirmat că transferul se face pentru 150.000 de euro!

Trecerea definitivă a lui Bauza la ”FC U” Craiova s-a produs, oficial, joi, 19 mai, dar informația cu privire la mutare era cunoscută cu o zi înainte, după ce ProSport a anunțat în exclusivitate acordul dintre cele două cluburi.

Eugen Pârvulescu, managerul general al FK Miercurea Ciuc, confirma înțelegerea dintre ”FC U” Craiova și FK Miercurea Ciuc, în schimbul a 150.000 de euro.

Lucrurile sunt foarte clare. După 1 iulie, Bauza devine definitiv jucătorul celor de la FC Universitatea. Conducerea oltenilor ne-a anunțat că domnul Adrian Mititelu s-a decis să îl cumpere definitiv pe Bauza pentru 150.000 de euro. Glumind un pic, parcă nu mai voiam ca domnul Mititelu să activeze acea clauză, deoarece cota lui Bauza a crescut acum destul de mult, iar noi am avut niște oferte pe adresa lui Bauza și eram interesați să luăm pe el și mai mulți bani. Am avut oferte din Ungaria, Polonia, dar și de la o echipă din play-off de la noi, din Liga 1, care s-a luptat la campionat.

Știți și voi ce echipe s-au luptat la campionat, dar acelei conduceri i-am spus clar că nu mai are rost să avansăm în discuții, deoarece domnul Adrian Mititelu a avut prima opțiune la transfer datorită acelei clauze. Iar Craiova a decis să o activeze. Actele sunt făcute, iar de la 1 iulie Bauza devine jucătorul definitiv al oltenilor”, a spus Pârvulescu pentru ProSport.

Juan Bauza a impresionat la FK Miercurea Ciuc, iar ”FC U” Craiova a acționat

Juan Bauza a ajuns în România la începutul anului 2020, după ce FK Miercurea Ciuc l-a remarcat într-un cantonament extern în care a jucat cu polonezii de la Gornik Zabrze, unde argentinianul era împrumutat de Colon Santa Fe (Argentina). Anterior, Bauza a mai fost cedat, tot sub formă de împrumut, la Juventud Unida de Gualeguaychu și Gimnasia Mendoza (ambele din Argentina).

La FK Miercurea Ciuc a jucat, sezonul trecut, în 28 de meciuri din Liga 2 și a marcat de șapte ori. Așa a atras atenția echipei U Craiova 1948 SA, care acum l-a transferat, iată, definitiv, după ce în primă fază ”l-a testat” prin acordul unui împrumut.

Foto: U Craiova 1948 SA

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-strategie-trasata-pentru-urmatorul-sezon-de-liga-2-planurile-dezvaluite-de-zoltan-szondy-care-a-explicat-cu-o-exprimare-greoaie-in-romana-si-cum-vede-sistemul-competitional-19231321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-play-out-in-liga-2-rezultatele-ultimei-etape-cum-arata-clasamentele-grupelor-a-si-b-cine-sunt-cele-patru-retrogradate-in-liga-3-si-ceel-doua-echipe-care-vor-juca-barajul-de-mentinere-19230314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorian-railean-la-unul-dintre-cele-mai-bune-sezoane-ale-carierei-portarul-a-contribuit-decisiv-la-performantele-realizate-de-unirea-dej-in-liga-2-si-anunta-vreau-in-play-off-data-viitoare-19231990

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-popa-nu-si-pierde-speranta-chiar-daca-steaua-a-pierdut-un-an-in-liga-2-mijlocasul-convins-ca-se-poate-promova-fara-probleme-sezonul-urmator-asa-ne-putem-bate-la-19231983

Andrei PASCU 19 May. 2022, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă