Jordan Gele, atacant în căutarea primului gol în campionat: ”Am așteptări mari de la mine!” Șelimbărul n-a mai înscris de patru meciuri

Ovidiu BOICA 27 Nov. 2022, 18:48 Liga 2
Jordan Gele, atacant în căutarea primului gol în campionat: ”Am așteptări mari de la mine!” Șelimbărul n-a mai înscris de patru meciuri

Transferat în vară, atacantul Jordan Gele era prezentat drept golgheterul de care avea nevoie echipa din Șelimbăr. Francezul de 30 de ani și 1,92 metri înălțime a fost folosit din primul minut meci de meci de fostul antrenor al sibienilor, Eugen Beza, în primele 12 jocuri de campionat, însă nu a reușit până acum să marcheze nici măcar un gol.

Și-a trecut în cont doar trei pase decisive, una la singurul gol din victoria cu FC Brașov, din runda inaugurală a sezonului (1-0), celelalte două, o săptămână mai târziu, în succesul cu 4-0 în fața bănățenilor de la Poli Timișoara, ambele meciuri disputate la Râmnicu Vâlcea.

Jordan Gele: ”Acum e un moment dificil pentru mine și pentru echipă”

Unicul gol al lui Gele pentru CS Comunal Șelimbăr până în momentul de față este în Cupa României. Francezul a înscris cel de-al treilea gol al sibienilor în victoria din Cupa României, de pe terenul echipei din Liga 3 SR Brașov (3-0), în faza premergătoare play-off-ului competiției KO.

Cu toate acestea, Gele susține că are așteptări mari în ceea ce-l privește și crede că este important să înscrie sau să dea pase de gol, dar și mai important este ca Șelimbărul să câștige.

Gele e conștient că echipa sa traversează o perioadă mai puțin fastă, dar speră în obținerea unui rezultat pozitiv la Miercurea Ciuc, luni seara, în etapa a 15-a a Ligii 2.

”Am așteptări mai mari de la mine. Acum e un moment dificil pentru mine și pentru echipă, dar, la urma urmei, eu încerc mereu să lupt pentru echipă, să îmi ajut echipa. Dau tot ce e mai bun. Chiar dacă nu marchez, important este să câștige echipa. Cel mai important e ca noi să câștigăm, nu să marchez eu, dar sper să marchez, desigur, pentru că cei de la Șelimbăr m-au adus să fac diferența, să marchez, să dau pase de gol. Important este să câștigăm”, a declarat Gele într-o conerință de presă.

Gele speră la victorie la Miercurea Ciuc

Legat de jocul cu FK Csikszereda, Gele se așteaptă să fie unul dificil, însă crede că a venit momentul pentru un rezultat pozitiv, pe care ”călăreții roșii” îl așteaptă de ceva vreme.

”Va fi un meci greu pentru noi, dar am muncit din greu pe parcursul săptămânii pentru a-l pregăti, cu antrenamente intense. Sperăm să obținem un rezultat bun pentru că avem nevoie de un rezultat pozitiv de câteva săptămâni”, a adăugat atacantul francez.

  • 14 meciuri de Liga 2, 12 începute ca titular, are Jordan Youri Gele la CS Comunal Șelimbăr, și niciun gol marcat. În cariera sa a mai evoluat pentru Boulogne II, Compiegne, Sainte Genevieve, Mulhouse, Nantes II (toate din ligile inferioare din Franța) și Winterthur (liga secundă din Elveția).

CS Comunal Șelimbăr n-a mai marcat de patru meciuri în Liga 2. Ultima dată, ”călăreții roșii” antrenați acum de Claudiu Niculescu au punctat în poarta Sloboziei, în remiza de la Râmnicu Vâlcea (scor 1-1), din etapa a 10-a.

De atunci, sibienii au făcut 0-0, la Râmnicu Vâlcea, cu Ripensia Timișoara și CSM Slatina, pierzând la Baia Mare și pe sinteticul din Pantelimon al Metaloglobusului, cu 3-0, respectiv 2-0.

Conferința de presă în care au vorbit Claudiu Niculescu și Jordan Gele, înainte de FK Miercurea Ciuc – CS Comunal Șelimbăr:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-merge-la-miercurea-ciuc-cu-mare-incredere-desi-sperantele-la-play-off-sunt-de-doi-bani-claudiu-niculescu-avem-foarte-mare-nevoie-de-puncte-in-acest-moment-19254926

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-baza-importanta-pentru-nationalele-under-ale-romaniei-aproape-jumatate-dintre-jucatorii-chemati-sub-tricolor-legitimati-la-cluburi-din-divizia-a-doua-19254616

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-15-patru-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-la-baia-mare-slatina-clinceni-si-dumbravita-19254659

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-de-liga-2-din-2022-incepe-de-ziua-nationala-a-romaniei-in-ghencea-in-vacanta-de-iarna-se-intra-dupa-jocul-de-la-brasov-in-care-evolueaza-dinamo-19254426

Ovidiu BOICA 27 Nov. 2022, 18:48 Liga 2
Pe aceeași temă