Ivan: „Toți cei care au idei, ar trebui să vină și să le propună în CEx al LFP2, nu să meargă să vorbească în numele cluburilor”

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 00:05 Liga 2
Ivan:**

Președintele clubului FC Olt Slatina, Ionuț Ivan, a vorbit, la Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima, despre modificările aduse la legea 69. În calitate de membru în Comitetul Executiv al LPF2, acesta a spus că s-a reglementat una dintre problemele întâmpinate în Liga 2 și anume implicarea administrațiilor locale în fotbal.

„Exact ce am căutat noi să modificăm, aia s-a și modificat. Acum, fiecare administrație locală are un cadrul legal de implicare în sport, în general. Din punctul ăsta de vedere, s-a reglementat una dintre problemele din fotbalul românesc. La acea întâlnire cu Federația, au absentat doar patru cluburi – Săgeata, Fortuna, FC Bihor și Tărlungeni. În rest, toată lumea a fost prezentă. Cred că este nevoie de o mai multă implicare. LPF2 este deschisă tuturor celor care vor să vină și să sprijine fotbalul la nivelul eșalonului al doilea”, a declarat Ivan, la Sport Total FM.

Ionuț Ivan nu a agreat inițiativa lui Ștefan Stana și Dan Tulpan de a-l convinge pe Dumitru Dragomir să se implice la LPF2

„Toți cei care au idei, ar trebui să vină și să le propună în Comitetul Executiv, nu să meargă să vorbească în numele cluburilor. Nu am fost anunțați că se va negocia cu o persoană importantă. Aici, și domnul Brașoveanu are o atitudine negativă, pentru că nu s-au respectat niște pași normali. Domnul Stana trebuia să vină, să stea de vorba, să vadă și părerea celorlalte cluburi din Liga 2. Aici s-a greșit. Trebuie să facem pașii corecți.”

Mihai Andries 09 Mar. 2015, 00:05 Liga 2
Pe aceeași temă