Iulian Răduță s-a despărțit de Metaloglobus și se întoarce la fosta sa echipă până își găsește un nou club

Liga2.ro 11 Jan. 2021, 14:16 Liga 2
Iulian Răduță s-a despărțit de Metaloglobus și se întoarce la fosta sa echipă până își găsește un nou club

Portarul Iulian Răduță (34 de ani) și-a reziliat contractul cu Metaloglobus București și se va antrena în perioada următoare cu fosta sa echipă, Progresul Spartac, dar rămâne liber de contract și așteaptă oferte de la formații care doresc să promoveze în Liga 2.

Răduță a apărat poarta progresiștilor în sezonul trecut, inclusiv în dubla manșă a barajului de promovare disputat cu CSM Slatina. În vara trecută a semnat cu divizionara secundă Metaloglobus, de unde a plecat la finalul turului, fără să fie utilizat.

Iulian Răduță se antrenează cu Progresul Spartac după despărțirea de Metaloglobus

Acum a decis să se pregătească alături de foștii săi coechipieri de la Progresul Spartac, deoarece i-a plăcut întotdeauna atmosfera din Intrarea Vrabiei. Cum bleu-albaștrii au schimbat politica, mizând mai mult pe tineri, în detrimentul fotbaliștilor experimentați, Răduță este nevoit să caute altă destinație pentru a-și continua cariera.

Răduță a promovat în Liga 2 cu Dunărea Călărași, a mai jucat în Liga 3 pentru Viitorul Axintele, iar în carieră s-a aflat în loturile unor echipe de prim eșalon, cum ar fi Dinamo sau CS Mioveni.

  • Metaloglobus i-a folosit în poartă în prima parte a sezonului de Liga 2 pe George Gavrilaș (30 de ani), în 12 meciuri, și pe Cristian Nedelcovici (27 de ani), într-un singur joc.

Articol scris de Cristian Frisk

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gestul-extrem-care-l-a-dus-la-spital-cu-venele-taiate-portarul-echipei-progresul-spartac-rateaza-meciul-retur-al-barajului-cu-csm-slatina-mansa-tur-decisa-de-un-penalty-inventat-de-ionut-coza-19142862

Liga2.ro 11 Jan. 2021, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă