Ionuț Popa: „Încă nu știu dacă voi continua la Iași”

12 Jun. 2012, 14:35 Liga 2
Ionuț Popa:** „Încă nu știu dacă voi continua la Iași

Deși până la reluarea pregătirilor mai este mai puțin de o săptămână, situația băncii tehnice a grupării CSMS Iași este încă incertă. Antrenorul Ionuț Popa, care a promovat echipa de pe prima poziție în Seria I a ligii a doua, are contract cu clubul din Copou până la 1 iulie și nu este sigur că își va reînnoi angajamentul. Popa spune că se va prezenta la reunirea lotului, lunea viitoare, atunci urmând să aibă loc și discuțiile decisive cu conducerea clubului.

„Nu pot să-mi dau cu părerea despre programul echipei în sezonul viitor, pentru că nu știu dacă voi mai fi eu antrenorul echipei. Am contract până la 1 iulie, dar nu știu dacă voi continua la Iași. Eu mă voi prezenta luni la reunire și atunci voi discuta cu conducerea clubului și vom decide dacă voi rămâne sau nu la Iași”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

Tehnicianul a adăugat că nu a fost sunat de către nimeni din conducere și că, deși a discutat telefonic cu primarul Gheorghe Nichita, cei doi au ocolit subiectul fotbal.

„Deocamdată nu m-a sunat nimeni din conducere pentru a discuta despre viitorul meu pe banca tehnică. Am așteptat să se termine alegerile locale. L-am sunat pe domnul primar Nichita, l-am felicitat pentru că a fost reales în funcție, dar nu am discutat nimic despre fotbal. Urmează să discutăm luni, la Iași. Eu am pretențiile mele, ei le au pe ale lor, iar dacă acestea vor coincide, poate rămân la Iași. Dacă nu, își vor aduce antrenor”, a punctat Popică.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

12 Jun. 2012, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă