Ionuț Badea vrea un start ca din tun pentru Argeș în play-off: ”Ar fi fantastic dacă am lua șase puncte.” Ce avantaj vede pentru echipa sa înaintea meciului cu UTA. Bogdan Stoica nu știe dacă ”se putea mai bine” de atât

Marius ANGHEL 17 Jun. 2020, 19:48 Liga 2
Ionuț Badea vrea un start ca din tun pentru Argeș în play-off: ”Ar fi fantastic dacă am lua șase puncte.” Ce avantaj vede pentru echipa sa înaintea meciului cu UTA. Bogdan Stoica nu știe dacă ”se putea mai bine” de atât

Campionii FC Argeș începe play-off-ul de promovare din Liga 2 cu un meci în deplasare, la surpriza acestui sezon, Turris Oltul Turnu Măgurele, apoi revine acasă pentru derby-ul județean cu CS Mioveni, iar cele mai importante grupări, cele cu nume, din acest mini-turneu, Rapid, Petrolul și UTA, le întâlnește în sprintul final.

Dacă va câștiga la Turnu Măgurele, trupa piteșteană poate trata toate celelalte patru întâlniri de pe loc direct promovabil. Poziție pe care antrenorul Ionuț Badea și întreaga suflare alb-violetă își doresc să se afle și după întâlnirea de acasă cu UTA, cea care va fi ultima din play-off.

Ionuț Badea: ”Este posibil ca echipele care vor face pasul în Liga 1 să se cunoască înainte de ultimul meci”

Ionuț Badea speră la un debut în forță al echipei sale, cu maximum de puncte după întâlnirile cu Turris Oltul și CS Mioveni și a făcut o scurtă descriere adversarilor din play-off.

”Tragerea la sorţi a ţintarului a fost o situaţie dată şi nu se poate spune că avantajează sau dezavantajează pe cineva. Toate echipele sunt puternice. Un posibil uşor avantaj pentru noi poate fi faptul că vom juca meciul cu UTA, care poate fi promovată, în ultima etapă din acest play-off. Este posibil însă ca echipele care vor face pasul în Liga 1 să se cunoască înainte de ultimul meci. Noi vom lua fiecare meci în parte şi vom încerca să scoatem maximum. Trebuie să începem bine şi ar fi fantastic dacă am lua șase puncte din primele două meciurile. Turris şi Mioveni sunt echipe constante. Rapid şi Petrolul au avut tot timpul ambiţia de a fi în faţă. Chiar dacă UTA pleacă în această luptă cu un avans de cinci puncte, care înseamnă mult, orice se poate întâmpla. Sunt 15 puncte puse în joc”, a fost concluzia antrenorul echipei Campionii FC Argeș, pentru site-ul oficial al clubului, după tragerea la sorți.

Bogdan Stoica: ”Nici nu ştiu dacă se putea mai bine pentru noi”

Directorul executiv Bogdan Stoica, cel care a și fost la tragerea la sorți efectuată la Casa Fotbalului și a tras bila cu numărul 5 din urnă, s-a declarat mulţumit de programul pe care a picat Campionii FC Argeș și a făcut un calcul rapid câte puncte are nevoie echipa pentru a promova.

”Tragerea la sorţi a fost ok. Nici nu ştiu dacă se putea mai bine pentru noi. Este foarte bine că vom întâlni UTA în ultima etapă. Poate sunt deja promovaţi. Mi-am dorit foarte mult să jucăm cu UTA la Piteşti! Ca să promovăm, trebuie să obţinem minimum 11 puncte. Toate echipele au şanse reale. UTA pleacă cu un mic avantaj. În primele două etape, este obligatoriu să obţinem șase puncte pentru a avea şanse. Nici un meci nu va fi uşor, însă. Trebuie să fim concentraţi 100 la sută la fiecare partidă pentru a obţine ce ne-am propus”, a spus Bogdan Stoica.

Ce a declarat președintele Cristian Gentea despre tragerea la sorți poți citi aici.

Programul echipei Campionii FC Argeș în play-off-ul Ligii 2:

Etapa 1 – 4 iulie 2020: Turris Oltul Turnu Măgurele – Campionii FC Argeș
Etapa 2 – 11 iulie 2020: Campionii FC Argeș – CS Mioveni
Etapa 3 – 18 iulie 2020: Rapid – Campionii FC Argeș
Etapa 4 – 25 iulie 2020: Petrolul Ploiești – Campionii FC Argeș
Etapa 5 – 1 august 2020: Campionii FC Argeș – UTA Arad

Barajul de promovare/menținere în Liga 1 va avea loc în datele de 5 și 9 august.

TOT PROGRAMUL PLAY-OFF-ului Ligii 2 îl poți vedea AICI

Clasament play-off-ul Ligii 2:

  1. UTA Arad 0 0 0 0 0-0 25 pct.
  2. CS Mioveni 0 0 0 0 0-0 36-22 20*
  3. Turris Oltul Turnu Măgurele 0 0 0 0 0-0 20*
  4. Campionii FC Argeş 0 0 0 0 0-0 19
  5. Petrolul Ploieşti 0 0 0 0 0-0 19
  6. Rapid 0 0 0 0 0-0 19*

*echipele beneficiază de o rotunjire în plus cu 0,5. La final, în caz de egalitate de puncte, echipele care au beneficiat la început de rotunjire vor fi în dezavantaj.
**locurile 1 și 2 promovează direct în Liga 1 la finalul play-off-ului, iar clasata pe 3 merge la barajul pentru promovare/menținere în Liga 1 împotriva echipei situate pe locul 6 în play-out-ul Ligii 1.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/azi-aflam-programul-meciurilor-play-off-ului-din-liga-2-frf-efectueaza-tragerea-la-sorti-la-ora-1200-19135977

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-argesului-dupa-tragerea-la-sorti-a-tintarului-play-off-ului-ligii-2-primele-doua-meciuri-sunt-decisive-pe-ce-loc-isi-vede-echipa-la-finalul-acestui-mini-turneu-de-pro-19136033

Marius ANGHEL 17 Jun. 2020, 19:48 Liga 2
Pe aceeași temă