Ionel Ganea, sfat pentru primarului Allen Coliban: ”Să-i dea viteză lui Mărginean, și asta cât mai repede. A ales calul prost.” Președintele de la FC Brașov, ”distrus” de fostul internațional

Adi MARICA 21 Oct. 2021, 13:47 Liga 2
Ionel Ganea, sfat pentru primarului Allen Coliban: ”Să-i dea viteză lui Mărginean, și asta cât mai repede. A ales calul prost.” Președintele de la FC Brașov, ”distrus” de fostul internațional

Fostul mare internațional Ionel Ganea (48 de ani) e extrem de nemulțumit de situația de la FC Brașov, dar mai ales de modul în care este condus clubul înființat în vară și care a cesionat locul din Liga 2 de la Corona Brașov.

”Eu mă bucur că FC Brașov a revenit în circuitul fotbalistic, chiar dacă acum este doar în Liga 2. Cred că primarul Brașovului, Allen Coliban, a fost bine intenționat cu acest proiect, însă a ales calul prost când l-a adus pe Mărginean președinte. CV-ul acestuia nu-l recomandă cu nimic pentru a conduce un club de talia lui FC Brașov. Pe unde a fost, Electroputere, Albă Iulia, U Cluj sau Petrolul, aceste echipe au fost distruse, iar unele dintre acestea au fost nevoite să o ia de la zero. Eu îl cunosc foarte bine pe Limoniu de pe vremea în care am fost la U Cluj. Eu am preluat echipa de pe ultimul loc în Liga 1 și am salvat-o de la retrogradare. A venit Mărginean ca administrator special și m-a dat afară! Sfatul meu pentru Coliban este să-i dea viteză lui Mărginean și asta cât mai repede, până nu duce în faliment și pe FC Brașov! El nu ține cont de nimeni și nimic!”, a spus Ionel Ganea.

Ioan Mărginean: ”Am crezut că suntem prieteni!”

Președintele de oa FC Brașov nu a dorit să-i răspundă lui Ionel Ganea, precizând doar că ”să-i dea Dumnezeu sănătate lui Ganea. Îl respect pentru că a fost un mare fotbalist. Chiar am crezut că suntem prieteni!”

”FC Brașov trebuie condus de oameni de fotbal brașoveni”

Fostul internațional consideră că în Brașov sunt destui oameni care se pricep la fotbal și pot conduce un club de talia FC Brașov.

”Acest proiect de la FC Brașov trebuie condus de oameni de fotbal brașoveni, oameni care pun suflet și care știu ce înseamnă cu adevărat acest club de tradiție care a dus faima Brașovului și peste hotare. Toate cluburile brașovene ar trebui să pună umărul pentru sprijinirea lui FC Brașov. Trebuie lăsate orgoliile deoparte și sunt convins că la Brașov se poate crea cu adevărat o emulație în jurul echipei”, a spus Ionel Ganea, care, din această vară, este liber de contract după despărțirea de Dunărea Călărași, unde a ocupat funcția de director tehnic: ”Acum sunt acasă și mă judec cu cei de la Călărași. Sunt liber și aștept oferte.”

FC Brașov, pe locul 16 în Liga 2

După încheierea etapei a 10-a a Ligii 2, în care echipa a pierdut acasă cu Petrolul, scor 0-4, FC Brașov a pierdut o poziție în clasament, acum fiind pe locul 16, cu 9 puncte.

În runda a 11-a, echipa antrenată de Andrei Șanta are un meci la fel de dificil ca cel cu Petrolul. Va evolua luni, 25 octombrie, de la ora 15:30, la Concordia Chiajna, ocupanta locului 3, formației care sâmbătă a pierdut primul ei meci în acest sezon, 0-1 la Avrig cu CS Comunal Șelimbăr.

Adi MARICA 21 Oct. 2021, 13:47 Liga 2
Pe aceeași temă