Ion Viorel așteaptă alegerile pentru a vedea unde antrenează!

05 Jun. 2012, 18:42 Liga 2
Ion Viorel așteaptă alegerile** pentru a vedea unde antrenează!

După un sezon la capătul căruia a terminat cu CF Brăila pe locul șase, antrenorul brăilenilor așteaptă acum alegerile pentru a vedea unde va antrena în sezonul viitor. Și asta chiar dacă antrenorul buzoian a discutat în prealabil cu autoritățile locale din Buzău pentru a antrena pe Gloria Buzău pentru o perioadă de patru ani lucru, confirmat de un ziar din Buzău.

„Da este adevărat, din această vară voi prelua pe Gloria Buzău! Am bătut deja palma cu actualul primar, Constantin Boșcodeală, și ne-am înțeles deja pentru un contract valabil pe o durată de 4 ani, iar obiectivul va fi formarea unei echipe cu care să promovăm în liga întâi, în viitorul cât mai apropiat! Totodată, trebuie spus că mai am contract cu CF Brăila până luna viitoare, și chiar dacă cei de acolo mi-au propus să prelungesc înțelegerea, i-am refuzat deocamdată. La CF Brăila nu am avut niciun ajutor în ultimul timp, din partea autorităților locale, deoarece nu ne-am mai luat salariile de patru luni, și nu am mai luat vreo primă de șapte meciuri! Nu am semnat niciun contract cu Gloria Buzău, dar o voi face mai mult ca sigur, deoarece cu un puști ca Adelin Soare ca președinte, fotbalul este mort la Brăila! Când voi semna cu Buzăul, voi organiza o conferință de presă la care voi spune mai multe!”– a spus Ion Viorel!

Trebuie precizat faptul că Ion Viorel a promovat în liga întâi pe Gloria Buzău în sezonul 2005-2006, dar a plecat de la echipă după câteva etape, din cauza unor neînțelegeri cu cei din conducerea clubului buzoian.

Antrenorul buzoian a ținut să mai precizeze: „Am avut la Brăila pe cel mai mic salariu dintre toți antrenorii din liga a doua (1800 de euro) și ce-a mică primă de obiectiv pentru mine (800 de euro). Mai rămân la Brăila doar dacă după alegerile din această vară, mai rămâne președinte la Consiliul Județean Bunea Stancu, iar altfel am plecat! Am încredere numai în Bunea, dar nici eu nu știu ce să mai cred! Dacă mai rămân nu mai vreau să lucrez cu novici ca Adelin Soare! Vreau un profesionist ca președinte! A fost cel mai ușor an de promovare în liga întâi, dar nu am fost lăsat s-o fac. Eu nu-mi bat joc de numele meu ca antrenor, pentru că eu am fost (totuși) cineva în fotbalul românesc!”– a mai spus tehnicianul buzoian.

Acum nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatele votului de las 10 iunie, pentru a vedea unde va antrena Ion Viorel.

Articol scris de Valentin Constantinescu

05 Jun. 2012, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă