Ion Barbu și-a pus capăt carierei de fotbalist în amicalul cu Steaua

29 Feb. 2012, 19:10 Liga 2

După o activitate de 12 ani la clubul Farul, Ion Barbu a jucat pentru ultima dată în tricoul Farului. Ion Barbu a fost felicitat de conducerea clubului pentru toată activitatea sa, iar la pauza meciului amical cu Steaua a fost răspatit cu o cupă și buchete de flori, acestea fiind oferite de președintele Marcel Lică și de Cristian Munteanu, fostul portar al Farului din primii ani ai lui Barbu la Constanța și de directorul sportiv Cosmin Siscu.

Deasemenea, Barbu a jucat în primele 10 minute din repriza secundă a meciului cu Steaua, iar apoi a fost aclamat de toți cei 5000 de spectatori prezenți la partidă.

„Pe de o parte este un moment trist că m-am retras, dar pe de altă parte mă bucură mult susținerea celor din tribună și asta mă face să trec cu bine pentru momentele acestea mai grele. Vine o vreme pentru oricine să se lase. Am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință pentru FC Farul Constanța. Voi continua activitatea de antrenor secund și sper să am realizările pe care le-am avut cu Farul în Liga 1.

Farul este echipa mea de suflet și sper să promoveze anul acesta. Atmosfera este foarte bună la echipă, s-au făcut eforturi foarte mari din partea conducerii și se fac în continuare”, a declarat Ion Barbu.

Text și foto: fcfarul.ro

29 Feb. 2012, 19:10 Liga 2
Pe aceeași temă