Ioan Mărginean e sceptic de faptul că FC Brașov va prinde play-off-ul și atacă foștii angajatori ai săi: ”Nu s-a învățat nimic din sezonul trecut. Minciuna are picioare scurte!”

Adi MARICA 03 Aug. 2022, 14:11 Liga 2
Ioan Mărginean e sceptic de faptul că FC Brașov va prinde play-off-ul și atacă foștii angajatori ai săi: ”Nu s-a învățat nimic din sezonul trecut. Minciuna are picioare scurte!”

Ioan Mărginean a plecat de mai bine de două luni de la FC Brașov, club pe care l-a condus aproape un an. Postul pe care l-a avut, de președinte, a fost ocupat între timp de Marin Mitran, o alegere și mai surprinzătoare făcută de politicienii Coliban și Bădulescu. La fel ca și alegerea lui Mărginean la starul proiectului ”new FC Brașov”, vara trecută.

La ultimul amical al brașovenilor, 1-1 cu CSM Focșani, la tribuna oficială a fost prezent și Marginean. ”Am fost invitat la un botez în Poiana Brașov și am dorit să văd și cum se mișcă echipa”, și-a explicat ”Limoniu” prezența pe stadionul Tineretului.

Mărginean, atac subtil la foștii angajatori ai lui la FC Brașov

Fără să dea nume, însă trimiterea la politicienii care conduc clubul este evidentă, Mărginean crede că FC Brașov va traversa un nou sezon agitat în Liga 2, așa cum s-a întâmplat și sub conducerea sa.

”Eu credeam că al doilea an al echipei va fi unul de stabilitate, dar nu cred că va fi așa. Bugetul încă nu este aprobat, iar infrastructura la Brașov este cum o știți cu toții de ani de zile. Și nu se face nimic!”, a spus Mărginean.

Ioan Mărginean nu o vede bine pe FC Brașov nici în noul sezon de Liga 2: ”Să visezi nu costă nimic. Nu s-a învățat nimic din sezonul trecut, unul pierdut”

Deși atât Marin Mitran, cât și Dan Alexa anunțau la startul pregătirilor că FC Brașov se va lupta pentru un loc de play-off, ”Limoniu” este sceptic în această privință.

”Să visezi nu costă nimic. Alegerea lui Dan Alexa ca antrenor este una bună, dar i s-au adus târziu jucători. Nu s-a învățat nimic din sezonul trecut, unul pierdut. Cu cinci transferuri bune în această vară, FC Brașov ar fi avut o echipă de play-off. Așa, lotul s-a conturat târziu și au fost aduși mulți jucători. E ușor să vorbești de promovare, cu multe promisiuni neonorate. În primăvară se spunea că în trei luni va fi gata terenul de la Carpați! S-a făcut ceva? Nu! Minciuna are picioare scurte! Chiar dacă echipa ar promova, unde ar juca? La Sfântu Gheorghe? La Sibiu?”, șochează fostul președinte al FC Brașov.

Dan Alexa așteaptă și acum ”întăriri” pentru FC Brașov, iar sezonul va începe în weekend.

În prima etapă a noului sezon de Liga 2, FC Brașov joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Râmnicu Vâlcea, în deplasare la CS Comunal Șelimbăr.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-portughezi-unele-noutati-in-lotul-fc-brasov-unul-dintre-ei-a-jucat-in-liga-1-pentru-gaz-metan-dan-alexa-ingrijorat-inainte-de-startul-ligii-2-19239174

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-s-a-incurcat-de-csm-focsani-in-ultimul-amical-inainte-de-debutul-in-noul-sezon-de-liga-2-andrei-marc-a-ajuns-sub-comanda-lui-dan-alexa-19239134

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-amical-cu-patru-goluri-cu-viitorul-daesti-dan-alexa-a-testat-in-acest-joc-si-un-portar-croat-19238964

Adi MARICA 03 Aug. 2022, 14:11 Liga 2
Pe aceeași temă