Paul Batin a reziliat contractul cu Progresul Șomcuta Mare și e gata de o nouă aventură. Atacantul de 34 de ani, șanse mari să revină în Liga 2

Andrei PASCU 20 Jan. 2022, 17:15 Liga 3

Paul Batin a terminat aventura din Liga 3, de la Progresul Șomcuta Mare, după câteva luni. Atacantul de 34 de ani a reziliat de comun acord contractul cu formația din Seria 10 și s-ar putea întoarce în Liga 2, acolo unde a evoluat ultima dată pentru desființata Fotbal Comuna Recea.

Paul Batin, șanse mari să revină în Liga 2

Paul Batin nu a fost prezent la reunirea Progresului Șomcuta Mare și, chiar dacă echipa nu a făcut prea multe precizări în ceea ce-i privește situația, a recunoscut încetarea colaborării. Potrivit Arena Maramureș, atacantul și clubul au reziliat contractul, iar la baza deciziei a stat și o discuție a lui Batin pentru revenirea în Liga 2.

Sursa amintită precizează că de la bun început, de când a venit la Progresul Șomcuta Mare, Paul Batin a cerut o clauză prin care poate pleca oricând dacă este dorit în divizia a doua, motiv pentru care a și activat-o acum.

Concordia Chiajna s-ar interesa și ea de Paul Batin 

Pe urmele experimentatului atacant se află mai multe formații din Liga 2, iar cea mai aproape să îi obțină semnătura este, se pare, Concordia Chiajna, acolo unde a mai jucat și în trecut.

Dacă va ajunge la un acord cu formația din Ilfov, Paul Batin va trece pentru a treia oară în carieră la Concordia Chiajna, după alte două experiențe, iulie 2017-ianuarie 2019 și septembrie 2019-ianuarie 2020.

Batin a fost jucător la mai multe echipe importante din fotbalul românesc, precum CFR Cluj, UTA, Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, FC Botoșani sau Dinamo.

Sezonul trecut a evoluat la Minaur Baia Mare (Liga 3) și fosta Fotbal Comuna Recea (Liga 2). Pentru Fotbal Comuna Recea a jucat în 14 meciuri de ligă secundă și a reușit să înscrie 5 goluri.

Concordia Chiajna a mai transferat un atacant 

Concordia Chiajna remarca necesitatea unui atacant, iar până acum l-a mai transferat pe Nemanja Sokovic (25 de ani, ex Ripensia). Ilfovenii îl pot aduce, iată, și pe Paul Batin, un vârf cu foarte multă experiență, dar care în ultimul timp nu a fost în atenție decât la un nivel inferior, în Liga 3, unde a fost cel mai bun marcator al echipei Progresul Șomcuta Mare.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-deva-ataca-promovarea-in-liga-2-cu-cinci-fotbalisti-noi-echipa-lui-stefan-nanu-va-disputa-amicale-puternice-si-va-face-cantonament-pe-plan-intern-19216904

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marian-anghelina-a-ajuns-in-liga-3-dupa-rezilierea-cu-concordia-chiajna-a-contat-faptul-ca-sunt-aproape-de-finalul-carierei-si-vreau-sa-petrec-mai-mult-timp-cu-familia-19216849

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-foarte-aproape-de-primele-doua-achizitii-un-mijlocas-si-un-atacant-se-pregatesc-sub-comanda-lui-adrian-mihalcea-19216814

 

 

Andrei PASCU 20 Jan. 2022, 17:15 Liga 3
Pe aceeași temă