SC Popeşti Leordeni a pierdut un fotbalist important, dar l-a adus pe căpitanul unei rivale din campionat. Transferurile și amicalele locului secund din Seria 3 a Ligii a 3-a

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2022, 17:04 Liga 3
SC Popeşti Leordeni a pierdut un fotbalist important, dar l-a adus pe căpitanul unei rivale din campionat. Transferurile și amicalele locului secund din Seria 3 a Ligii a 3-a

SC Popeşti Leordeni este a doua favorită la promovare în Seria 3 a Ligii a 3-a, dacă ne luăm strict după poziția din clasament, fiind, înainte de reluarea întrecerii, pe poziția a 2-a. E devansată doar de liderul CS Afumaţi, dar în iarnă a făcut câteva shimbări de lot.

SC Popeşti Leordeni a reziliat cu cinci fotbaliști, printre care și Șaron Chirică

A renunțat la cinci fotbaliști, iar unul dintre ei reprezintă o pierdere destul de grea. Deși în prima parte a campionatului a jucat în aproape toate meciurile, s-a reziliat contractul cu Șaron Chirică, din cauza unor probleme între jucător și club. În afara lui, SC Popeşti Leordeni a mai rupt acordurile cu Vlad Gâsă, Andrei Mirică, Viorel Brocea și Andrei Dovleac.

La capitolul veniri, SC Popeşti Leordeni a făcut doar o achiziție, reușind să îl aducă pe Alecsandru Mihai, căpitanul rivalei Agricola Borcea, ocupanta locului 3 în serie.

Mai căutăm un atacant și un mijlocaș, suntem în discuții în acest moment. Să vedem ce se va întâmpla, dar cam atât va fi la transferuri, pentru că avem un lot destul de mare. Așa am făcut planul și la plecări, pentru că în afara lui Chirică jucătorii ceilalți au jucat destul de puțin.

Chirică a jucat aproape toate meciurile până să plece, dar ceilalți patru nu au prins prea multe etape”, a spus Petre Pașculea, directorul sportiv al SC Popeşti Leordeni, pentru Liga2.ro.

SC Popeşti Leordeni merge în cantonament și a programat șase amicale 

SC Popeşti Leordeni va merge și într-un cantonament în țară în luna februarie, unde va pregăti reluarea Ligii a 3-a. Echipa va dormi la Săcele, dar se va antrena pe terenul de la Tărlungeni. Urmează și câteva meciuri amicale, dar doar cu o singură formație din Liga 2.

Au fost discuții și cu Unirea Constanța și Metaloglobus, dar acestea au cerut ca dată perioada în care SC Popeşti Leordeni era în cantonament, așa că dialogurile nu s-au materializat favorabil.

Altfel, au fost stabilite partide test cu Dinamo 2 (26 ianuarie), Dunărea Călărași (29 ianuarie), Rapid 2 (5 februarie), Voluntari 2 (23 februarie), Unirea Bascov (26 februarie), Sporting Roșiori (5 martie). Până la startul Ligii a 3-a ar putea fi programate și alte meciuri amicale.

SC Popeşti Leordeni, avans de numai un punct față de locul 3, Agricola Borcea

În primele 15 etape ale sezonului regular, SC Popeşti Leordeni a adunat 31 de puncte, din 10 victorii, un egal și patru eșecuri. Este la șapte puncte sub locul 1, CS Afumați, dar are un avans de un punct față de locul 3, Agricola Borcea. Pe locul 4 în serie se află Farul 2, 27 de puncte.

SC Popeşti Leordeni deschide seria meciurilor oficiale din 2022 cu partida din runda a 16-a a campionatului regular, cu Agricola Borcea, pe teren propriu.

Foto: SC Popești Leodeni

 

Răzvan STÎNGĂ 14 Jan. 2022, 17:04 Liga 3
Pe aceeași temă