INEDIT | Timișoreanul Mioveniului vrea să impresioneze galeria Politehnicii chiar în meciul cu ASU. „Îi apreciez foarte mult.” Ce gest e gata să facă atacantul

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 18:46 Liga 2

Meciul ASU Politehnica – CS Mioveni, de sâmbătă, de la ora 15:00, ar putea să aducă un gest nemaiîntâlnit în fotbalul românesc, cel puțin la acest nivel. Un jucător al echipei oaspete va purta în partida contra adversarei din orașul său natal unele piese din echipamentul de joc cu însemne chiar ale formației căreia va încerca să-i dea gol.

Timișoreanul Marius Staicu (29 ani), atacantul Mioveniului, este un mare fan al galeriei Politehnicii și vrea să o surprindă prin însemnele pe care le va purta în timpul meciului, scrie PressAlert. Jucătorul și-a comandat în această iarnă ghete alb-violete pe care scrie „Poli” și numărul 87 (anul nașterii sale), dar și apărători pe care are mai multe însemne, printre care chiar emblema clubului ASU Poli, rivala sa de sâmbătă de pe teren. Până acum nu le-a purtat, însă e pregătit să o facă în jocul de la Timișoara, de pe stadionul Știința.

„Până acum n-am jucat niciun meci cu ele și cred că o voi face prima dată la Timișoara. Mă bate gândul să fac un mesaj pentru suporterii din Timișoara. Chiar îi apreciez foarte mult și fac o atmosferă de Liga 1”, a spus, pentru PressAlert, Marius Staicu.

În cariera sa, Staicu nu a jucat pentru echipa ai cărei suporteri îi adoră. Atacantul a evoluat în schimb un singur meci, în Liga 1, pentru ACS Poli, club rival din oraș al celor de la ASU Poli.

„Pentru mine este un meci special, mai ales că sunt din Timișoara. Aștept meciul de sâmbătă, să joc împotriva lor, chiar dacă e o stare mai ciudată, ne facem meseria unde suntem și încercăm să câștigăm”, a mai declarat „Staikone”, care subliniază că nici el, nici antrenorul timișorean al Mioveniului, Alexandru Pelici, „de când a început proiectul fanilor nu am fost întrebați de cineva de acolo (n.r. – de la ASU Poli) dacă vrem să ne alăturăm”.

Calor Timișoara, Viitorul Sânandrei, FC Caransebeș, Școlar Reșița, Metalul Reșița, ACS Poli, Șoimii Pâncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Gaz Metan Mediaș și CS Mioveni sunt cluburile pentru care a evoluat până acum Marius Staicu.

Foto: PressAlert

Marius ANGHEL 15 Mar. 2017, 18:46 Liga 2
Pe aceeași temă