INCREDIBIL! Viitorul Pandurii a intrat în insolvență! Echipa lui Nicolae Sarcină abia s-a întors dintr-un cantonament efectuat în Turcia, iar antrenorul Trică vorbea de promovare

Mircea OGLINDOIU 16 Feb. 2022, 16:47 Liga 2
INCREDIBIL! Viitorul Pandurii a intrat în insolvență! Echipa lui Nicolae Sarcină abia s-a întors dintr-un cantonament efectuat în Turcia, iar antrenorul Trică vorbea de promovare

Fosta semifinalistă a Cupei României din sezonul trecut, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, a solicitat intrarea în insolvență la data de 4 februarie 2022, iar Tribunalul Gorj a aprobat cu rapiditate, luni, 14 februarie, cererea clubului controlat de omul de afaceri Nicolae Sarcină.

Din informațiile Liga2.ro, jucătorii divizionarei secunde au restanțe de 3 luni, în timp ce componenții echipei a doua, înființată în vara trecută direct în Liga 3, sunt neplătiți de mai mult timp.

”Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitorului Asociația Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În temeiul art. 73 din Legea privind procedura insolvenţei, numeşte administrator judiciar FORINSOLV SPRL, cu un onorariu fix de 3000 lei/ lună”, se arată în decizia instanței.

Creditorii au deja termen pentru a se înscrie la masa credală. ”Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea şi publicarea în BPI tabelului preliminar al creanţelor la 18.04.2022. Fixează termenul limită de depunere a contestaţiilor la 2.05.2022. Fixează termenul de soluţionare a contestaţiilor la 16.05.2022. Fixează termenul pentru definitivarea tabelului creanţelor la 30.05.2022. Fixează data primei ședințe a adunării creditorilor la 7.03.2022, ora 15, la sediul administratorului judiciar”, a mai stabilit Tribunalul Gorj.

Vineri au venit din Antalya, azi au aflat că îi paște falimentul

Surprinzător, Viitorul Pandurii, aflată pe locul 15 în Liga 2 după 16 etape, a avut resurse pentru a efectua cantonamentul de iarnă în Antalya.

Echipa la care a revenit Eugen Trică s-a întors vinerea trecută din Turcia, iar astăzi avea planificat un amical, în deplasare, cu CSM Slatina (Liga 3). Dacă oficialii gorjeni n-au anunțat nimic, echipa de la malul Oltului a precizat, pe pagina sa de Facebook, că adversarii nu se vor prezenta la amical!

”Echipa noastră va susţine primul meci de pregătire al iernii miercuri, 16 februarie, în compania celor de la Petrolul Potcoava. Iniţial, amicalul era programat în compania formaţiei Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă formaţia gorjeană a anunţat că nu se poate prezenta.”

Sâmbătă, cele două echipe ar trebui să se dueleze la Târgu Jiu, conform programului inițial.

Eugen Trică vorbea de promovarea în Liga 1 la revenirea din Turcia

La revenirea din Turcia, Eugen Trică vorbea de atacarea promovării în Liga 1 în sezonul viitor, având în vedere că acum nu mai are șanse să prindă play-off-ul.

”Un cantonament reușit, din toate punctele de vedere. Am avut condiții bune, cazare, mâncare, terenuri foarte bune. Am reușit să jucăm și patru amicale. Vremea a fost bună, cu excepția primelor două-trei zile, când a plouat, dar apoi și-a revenit. Încercăm anul acesta să câștigăm locul 1 sau 2 din play-out, iar, din campionatul viitor, cu câteva transferuri bune, mi-aș dori să ne batem la promovare”, a declarat Trică, pe Aeroportul Otopeni, la revenirea în țară.

Pe locul 15 în Liga 2, cu 20 puncte, Viitorul Pandurii mai are de jucat din sezonul regular cu Ripensia, Unirea Dej și CS Comunal Șelimbăr, după care va evolua în play-out și se va lupta pentru menținerea în eșalonul secund. Primul meci oficial din 2022 al gorjenilor a fost stabilit pentru sâmbătă, 26 februarie, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu Ripensia Timișoara, în etapa a 17-a.

  • Alte echipe din Liga 2 aflate în insolvență sunt Dunărea Călărași, Astra, Unirea Constanța, FC Hermannstadt și Dacia Unirea Brăila.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-revenit-din-cantonamentul-din-antalya-si-de-luni-il-va-avea-la-pregatiri-pe-mijlocasul-george-tudoran-echipa-lui-trica-a-disputat-patru-amicale-in-turcia-insa-a-anuntat-rezultatu-19219226

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-petrolul-deschide-prima-etapa-a-ligii-2-din-2022-u-cluj-concordia-o-inchide-programul-rundei-a-17-a-si-meciurile-televizate-19219611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-drastic-in-primul-amical-din-turcia-pentru-viitorul-pandurii-gorjenii-lui-eugen-trica-au-fost-surclasati-de-o-echipa-din-liga-a-4-a-a-germaniei-19218806

Mircea OGLINDOIU 16 Feb. 2022, 16:47 Liga 2
Pe aceeași temă