INCREDIBIL | Încă o echipă din Liga 2 e pe punctul să arunce prosopul! A anunțat FRF că nu poate organiza meciul de sâmbătă

Marius ANGHEL 09 Dec. 2016, 10:56 Liga 2

Campionatul Ligii 2 riscă să rămână fără încă o echipă, pe lângă Șoimii Pâncota, ACS Berceni și posibil CSM Râmnicu Vâlcea. Unirea Tărlungeni, echipă mutată în această vară din comuna brașoveană la Ștefăneștii de Jos, în Ilfov, ar putea arunca prosopul și ea. Mâine, gruparea de lângă București ar fi trebuit să joace pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila, însă jocul nu va mai avea loc.

Meciul dintre Unirea Tărlungeni și Dacia Unirea Brăila nu se va mai disputa, anunță site-ul Federației Române de Fotbal, după ce echipa gazdă a transmis Departamentului Competiții un act oficial prin care a anunțat că nu poate organiza partida. În aceste condiții, gruparea care evoluează pe teren propriu la Ștefănești va pierde meciul la „masa verde”, după ce rezultatul va fi omologat de Comisia de Disciplină și Etică a FRF.

La a doua astfel de abatere, Unirea Tărlungeni va fi exclusă din campionat.

După 20 de etape desfășurate în Liga 2, Unirea Tărlungeni a acumulat în 18 meciuri 11 puncte (2 victorii, 5 egaluri, 11 înfrângeri, 16-34 golaveraj) și se află pe ultimul loc retrogradabil, 16, la o distanță de cinci puncte față de ASU Poli, prima echipă care se salvează.

Mai mult, există posibilitatea ca și alt meci din această etapă să nu se dispute. Ieri, jucătorii de la Olimpia Satu Mare au refuzat să se antreneze, deoarece sunt neplătiți de mai multe luni și nu și-au luat deloc primele obținute în acest sezon și au amenințat că nu se vor prezenta sâmbătă la jocul de pe teren propriu cu CS Mioveni. Astăzi, la Consiliul Județean se va decide dacă echipa va primi un nou ajutor financiar, suplimentar, apoi după aceea jucătorii lui Bogdan Andone vor decide dacă intră sau nu pe teren sâmbătă.

Etapa a 21-a a Ligii 2, ultima programată în 2016:

9 decembrie, ora 11:00
CS Afumați – Luceafărul Oradea

10 decembrie, ora 11:00
CS Balotești – Chindia Târgoviște
Dunărea Călărași – Metalul Reșița
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni – tv
Juventus București – FC Brașov
Unirea Tărlungeni – Dacia Unirea Brăila
– nu se dispută, deoarece gazdele au comunicat Departamentului Competiții al FRF că nu pot organiza meciul

10 decembrie, ora 13:00
ASU Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea

11 decembrie, ora 11:00
UTA Bătrâna Doamnă – Foresta Suceava – tv

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe stă, deoarece Șoimii Pâncota a fost exclusă din campionat.
FC Academica Clinceni stă, deoarece ACS Berceni s-a retras din campionat.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 09 Dec. 2016, 10:56 Liga 2
Pe aceeași temă