Jucătorii Olimpiei au refuzat din nou să se antreneze și amenință că nu intră pe teren la meciul cu CS Mioveni. Ce îi poate opri să recurgă la un astfel de gest extrem

Jucătorii Olimpiei au refuzat din nou să se antreneze și amenință că nu intră pe teren la meciul cu CS Mioveni.** Ce îi poate opri să recurgă la un astfel de gest extrem

UPDATE: Antrenorul Olimpiei, Bogdan Andone, nu ascunde tensiunile care au loc în cadrul echipei, e alături de jucători, speră că problemele se vor rezolva și e convins că sâmbătă nu se va ajunge în situația de a nu se intra pe teren.

„Într-adevăr, exista tensiuni în cadrul echipei, generate de problemele financiare, antrenamentul programat azi nu s-a efectuat. Este o situație extrem de neplăcută, dar respect decizia jucătorilor. Îmi doresc să se găsească o soluție pentru aceste probleme, echipa să meargă înainte și să terminăm cu capul sus acest sezon de toamnă foarte bun ca rezultate!”, a declarat Andone pentru Liga2.ro.

Cât despre meciul cu CS Mioveni, Andone spune: „Părerea mea este că întâlnim cea mai experimentată echipă din Liga 2, o echipă stabilă și matură din toate punctele de vedere, cu un antrenor foarte capabil, care pregătește meciurile foarte bine. Am mare încredere în echipa mea, am reușit să cream un grup unit, acești băieți merită o iarnă liniștită și sărbători frumoase!”.


 

Restanțele financiare de trei sau chiar patru luni, în cazul componenților mai vechi din lot, i-a determinat pe jucătorii Olimpiei Satu Mare să recurgă la un nou gest extrem înaintea unui meci important în campionat, ultimul din 2016.

Jucătorii grupării din Nord-Vestul țării au refuzat astăzi, pentru a doua oară în mai puțin de o lună, să se antreneze, deoarece nimeni nu le poate spune când își vor încasa salariile și primele restante. Prima dată au recurs la acest gest pe 16 noiembrie, înaintea meciului cu CSM Râmnicu Vâlcea, iar acum au făcut-o înaintea jocului cu CS Mioveni.

Sătui să joace fără să fie plătiți, jucătorii lui Bogdan Andone doresc astfel să atragă atenția consilierilor locali înaintea ședinței de mâine a Consiliului Județean Satu Mare. Ședință în care staff-ul Olimpiei își pune mari speranțe în privința unei rectificări de buget pe final de an, cu toate că pe ordinea de zi nu figurează nimic clar despre problemele de la clubul de fotbal sătmărean.

Potrivit Informația zilei, în cazul în care nu se va primi un răspuns pozitiv, jucătorii Olimpiei sunt hotărâți să nu intre pe teren la ultimul meci al acestui an, cel de sâmbătă, de acasă, cu CS Mioveni. Totuși, staff-ul tehnic al echipei sătmărene are convingerea că jucătorii nu vor recurge la acest gest și vor intra pe teren, mai ales că meciul va fi transmis în direct la TV.

În sezonul trecut, la un gest asemănător au recurs jucătorii de la Metalul Reșița, care au refuzat să intre pe teren tocmai la Satu Mare, într-un meci cu Olimpia.

Olimpia Satu Mare se află pe locul 5 în clasamentul Ligii 2, cu 34 de puncte, tot atâtea cât are și CS Mioveni, aflată pe locul 6. Echipa pregătită de Bogdan Andone a pierdut runda trecută pe terenul ultimei clasate, Metalul Reșița, întrerupându-și astfel seria de 11 meciuri consecutive fără înfrângere. În acest sezon, Olimpia a bifat în 18 meciuri 10 victorii, 4 egaluri și 4 înfrângeri.

Foto: Satu Mare online

Pe aceeași temă