Începe curățenia de toamnă în Crâng! Primele ținte ale lui „Vioară”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 12:30 Liga 2
Începe curățenia de toamnă în Crâng!** Primele ținte ale lui

Dezamăgit de evoluția unor jucători în partida disputată pe teren propriu cu Unirea Slobozia și încheiată la egalitate, scor2-2, antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a anunțat că lotul va suferi o serioasă remaniere. Mai mult, ,,Vioară” a declarat că nu îl mai interesează echipa a doua, care joacă în Superliga lui Coșconea.

Gruparea din Crâng se va despărți în curând de 5-6 jucători, iar alții vor avea la dispoziție o lună pentru a demonstra că merită să rămână la Buzău. Marile decepții sunt Pușcașu, Voicu, Matei și Dumitru.

,,Poate unii dintre ei cred că este suficient să faci act de prezență pentru a câștiga. Punctele se iau cu sacrificii, să bagi capul în gheată nu ca Dumitru. La faza primului gol, în loc să bage piciorul la minge, el l-a retras. Păi ce, a venit să își facă freza? Lasă că îl tund eu și pe el. Cât de curând vor dispărea dintre jucători. Eu nu țin pe nimeni dacă nu dă randament. Dumitru și Matei m-au păcălit cu pregătirea fizică și cred că ăștia s-au plimbat fiindcă nu pot să alerge”, a declarat Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE

 

Marius ANGHEL 15 Oct. 2013, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă