Încep evadările după ce s-a declarat oficial că CSM are șanse mari să se desființeze în această iarnă. Prima vedetă care pleacă

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 11:49 Liga 2

Incertitudinea care planează asupra continuării activității echipei CSM Râmnicu Vâlcea în acest final de an a început să aibă efecte și asupra lotului de jucători.

Primul fotbalist care a decis să nu mai continue la echipa antrenată de Ionel Gane este Mihai Dina (31 ani). Atacantul a părăsit CSM-ul după jocul de sâmbătă cu UTA Bătrâna Doamnă, pierdut cu 1-0, și nu va evolua în ultimul meci din acest an, la Timișoara, cu ASU Politehnica. Dina a plecat în Cipru, acolo unde își va căuta un nou contract.

„Dina ne-a anunțat de ceva vreme că nu va putea juca în ultima etapă, la Timișoara. Își planificase plecarea în străinătate de ceva vreme, atunci nu se știa că se mai joacă două etape din retur. Ne-a zis că merge în Cipru, mai avea acolo de lămurit ceva. Oricum, el nu intenționa să continue la Vâlcea”, a spus antrenorul Jerry Gane.

Mihai Dina e evoluat în acest sezon în 13 meciuri pentru echipa vâlceană, reușind 5 goluri, tât atâtea cât are și Florin Costea din 6 partide disputate în tricoul CSM-ului.

Deși clubul este în pragul desființării, echipa se va prezenta sâmbătă, la Timișoara, pentru ultimul meci al anului, cu ASU Poli, de la ora 13:00. Din lot nu vor face parte nici Florin Costea, Stephan Drăghici, Radu Georgescu și Ion Marian, care sunt indisponibili.

CSM Râmnicu Vâlcea se află pe locul 14 după 20 de etape desfășurate în campionatul Ligii 2, cu doar 18 puncte acumulate, la 7 puncte distanță de ultimul loc care retrogradează. Printre jucătorii cu experiență care au evoluat pentru echipa olteană în acest campionat și care au dus-o atât de jos în clasament se numără: Mihai Dina, Ioan Neag, Călin Cristea, Daniel Stana, Cristian Munteanu sau Florin Costea.

Managerul CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, și administratorul judiciar al clubului Răzvan Trandafir au fost luni la sediul primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pentru o întâlnire cu edilul Mircia Gutău. Primarul din Râmnicu Vâlcea i-a anunțat oficial pe conducătorii CSM-ului de intenția Consiliului Local de a se retrage din asocierea de la clubul din Zăvoi, care nu mai întrunește bazele legale. Consiliul Local a pus deja bazele înființării unui nou club, SCM Râmnicu Vâlcea, care, pentru început se va axa pe copii și juniori, informație pe care Liga2.ro a furnizată pe 28 noiembrie. Cum Laurențiu Nițu, acționarul majoritar al clubului, nu are de gând să finanțeze de unul singur echipa din Liga 2, CSM Râmnicu Vâlcea are șanse foarte mari să se desființeze în această iarnă.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 07 Dec. 2016, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă