Încă un club din Liga 2, al 10-lea în acest sezon, își schimbă antrenorul. „Ne-am înțeles să reziliem contractul, din cauza rezultatelor”

Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 12:19 Liga 2

După o primă parte de sezon dezamăgitoare, încheiată pe loc retrogradabil, CS Balotești a decis ca în această iarnă să facă schimbări importante, iar în noul an să urce în clasament pentru a nu mai avea emoții. Cu doar 13 puncte acumulate în 18 meciuri desfășurate în 21 de etape și situată pe locul 16 din 18, gruparea ilfoveană va avea la reunirea de la mijlocul lunii ianuarie un nou antrenor. Conducătorii clubului au decis astfel să se despartă de Cornel Nica (foto), antrenor care pregătea echipa din martie 2016, din sezonul trecut.

„Ne-am înțeles cu domnul Cornel Nica să reziliem contractul, din cauza rezultatelor. Noul antrenor va fi numit înaintea programului de pregătire. Va fi un antrenor cu personalitate și experiență”, a anunțat la radio Sport Total FM directorul sportiv al CS Balotești, Cătălin Împăratu.

Oficialul clubului ilfovean anunță și alte mutări în această pauză de iarnă. „O să facem vreo cinci transferuri, tineri mai buni decât ce avem. Herea va rămâne, deși a fost curtat intens de Călărași. Dacă va pleca, o va face doar în Liga 1. Sperăm ca în 2017 să revenim mai buni și la startul noului sezon să avem alte obiective”, a mai spus Împăratu.

CS Balotești este al zecelea club din Liga 2 care în actualul sezon își schimbă antrenorul principal. Celelalte echipe care au făcut una sau mai multe schimbări, în 21 de etape, pe banca tehnică sunt: Foresta Suceava, Luceafărul Oradea (2), Șoimii Pâncota (multe și degeaba), Metalul Reșița (antrenorul principal a rămas ca secund), FC Academica Clinceni, ACS Berceni și UTA Bătrâna Doamnă, Unirea Tărlungeni, CSM Râmnicu Vâlcea.

16 este locul ocupat de CS Balotești la finalul primei părți a actualului sezon al Ligii 2, reprezentând ultima poziție retrogradabilă. Ilfovenii au patru puncte mai puțin față de ASU Politehnica Timișoara, însă și un meci mai puțin disputat, 18 fațăde 19, în 21 de etape.

Linia de clasament a CS Balotești după 21 de etape:

locul 16 – 18 meciuri – 3 victorii – 4 egaluri – 11 înfrângeri – 19-36 golaveraj – 13 puncte

Marius ANGHEL 22 Dec. 2016, 12:19 Liga 2
Pe aceeași temă