Încă o corespondență cu maximă ”considerație” între primarul Volosevici și președintele Lazăr, nimic concret și de ajutor pentru Petrolul!

Marius ANGHEL 11 Sep. 2021, 00:21 Liga 2
Încă o corespondență cu maximă ”considerație” între primarul Volosevici și președintele Lazăr, nimic concret și de ajutor pentru Petrolul!

Joi și vineri, 9, respectiv 10 septembrie 2021, au adus o nouă corespondență între Primăria Municipiului Ploiești, prin edilul-șef Andrei Volosevici, și ACS Petrolul 52, prin președintele Consiliului Director Costel Lazăr.

Primarul a invitat pentru a doua zi, la 10 septembrie, conducerea clubului din Liga 2 la o întâlnire la care să se discute despre propunerile ei privind situația mărcilor, iar în ziua în care trebuia să aibă loc ședința propusă Costel Lazăr a răspuns cu o scrisoare în care spune că Municipiul Ploiești nu a răspuns ”nici măcar tangențial” privind situația mărcilor Petrolul sau proiectului de asociere lansat de echipă la propunerea lui Volosevici.

Încă o ”partidă de ping-pong” fără câștigător și ineficientă pentru Petrolul

Astfel, s-a consumat un nou schimb de scrisori penibile, în care nici primarul Andrei Volosevici, nici președintele Costel Lazăr nu duc la o soluționare a situației în care singura care are de pierdut este echipa Petrolul, ba are menirea de a incita și mai mult suporterii, împărțiți deja în două tabere.

În tot acest timp, ACS Petrolul 52 evoluează în campionat pe tricou cu o siglă asupra căreia nu mai are dreptul să o folosească, ”scutul” mult iubit de fani, iar resursele financiare sunt insuficiente pentru supraviețuire, iar autoritățile nu vor să dea un răspuns privind proiectul de asociere creat de club la solicitarea primarului, cel care conduce entitatea care deține mărcile Petrolul.

În urma ultimei întâlniri dintre aleșii locali și suporterii Petrolului, ședința din 3 septembrie la care au fost invitați și conducătorii clubului, însă care au refuzat să se prezinte, primarul și-a dat acordul emiterii unui proiect de hotărâre privind modificarea caietului de sarcini pentru scoaterea la licitație în mod individual a celor șase mărci Petrolul. Alt subiect care împarte suporterii în două, unii fiind de acord cu achiziționarea doar a siglei ”scut”, iar alții cu cumpărarea tuturor celor șase mărci, pentru recunoașterea întregului trecut al clubului.

Proiectul de hotărâre a fost depus la data de 6 septembrie, iar ACS Petrolul 52 salută inițiativa consilierului local Ștefan Alexandru.

Corespondența anteriorară dintre Andrei Volosevici și Costel Lazăr poate fi văzută AICI.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-afisat-corespondenta-scrisa-cu-primaria-ploiesti-pentru-cunoasterea-exacta-a-situatiei-reale-a-clubului-privind-marcile-si-proiectul-de-asociere-notificarea-trimisa-de-a-19199127

https://liga2.prosport.ro/seria-1/acte-petrolul-a-trimis-catre-primaria-ploiesti-proiectul-de-asociere-intre-cele-doua-parti-costel-lazar-suntem-la-momentul-la-care-putem-discuta-despre-asociere-nu-a-preluarii-cum-au-fo-19197910

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarul-ploiestiului-isi-explica-demersul-de-a-notifica-clubul-petrolul-52-sa-nu-mai-foloseasca-marcile-petrolul-in-momentul-de-fata-lucrurile-sunt-simple-ce-noi-variante-lanseaz-19198829

Marius ANGHEL 11 Sep. 2021, 00:21 Liga 2
Pe aceeași temă