Curiosul caz al lui Călin Jurj! Nu poate fi folosit de Poli Timișoara, nu poate nici să plece, iar clubul e obligat să-l plătească!

Anda DELIU 04 Oct. 2021, 13:07 Liga 2

Fundașul dreapta Călin Jurj are o situație aparte. Jucătorul a dorit să plece de la Poli Timișoara și a crezut că poate face asta refuzând să semneze noul contract, la trecerea clubului de pe asociație sportivă pe societate comercială.

Cazul a ajuns pe mâna membrilor Comisiei Naționale de Soluționare a Litigiilor,din cadrul FRF, iar la prima judecată nu i-au dat dreptate, dar în continuare bihoreanul nu poate nici să joace, nici să plece de la alb-violeți!

Călin Jurj dorește să plece de la Poli

Călin Jurj, în vârstă de 21 de ani, nu finaliza contractul cu ASU Politehnica vara aceasta.

Deoarece cu Dan Alexa nu a mai fost folosit foarte mult, Jurj a considerat că e mai bine să plece. Nu a semnat, precum colegii săi, noul contract cu SSU Politehnica. A așteptat trei luni pentru a depune memoriu, întrucât nici nu a mai fost plătit pe vechiul contract.

În tot acest timp, fundașul s-a antrenat singur!

Călin Jurj, în duel pentru minge cu Baeten William, în meciul Poli Timișoara – ”FC U” Craiova, din sezonul trecut al Ligii 2. Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

CNSL opinează că jucătorul poate fi plătit și pe vechiul contract

Comisia Națională de Soluționare a Litigiilor nu l-a ”dezlegat” pe Jurj de contract, și a obligat clubul să-i plătească salariul pe ASU Politehnica, vechea societate, pentru două luni ale verii.

Recent, președintele Viorel Șerban a declarat că unele activități încă se desfășoară pe asociație, nu pe societatea comercială.

”Admite în parte cererea.  Respinge capătul de cerere având ca obiect încetarea raporturilor contractuale dintre jucător și club, ca neîntemeiată.  Admite capătul de cerere având ca obiect pretenții în contradictoriu ACS ASU Politehnica. Obligă clubul la plata sumelor pentru perioada iulie – august 2021.  Respinge restul pretențiilor.  Cu recurs în 5 zile de la comunicare.  Pronuntată în sedinta din 23.09.2021”, este sentința CNSL.

Deocamdată, speța lui Jurj nu apare pe ordinea de zi la ultima ședință a Comisiei de Recurs.

Accidentare teribilă în urmă cu un an, la Reșița

Supărarea lui Călin Jurj este cumva de înțeles, în contextul în care, toamna trecută, la o partidă de la Reșița a Politehnicii, a suferit o accidentare urâtă în zona inghinală.

A avut nevoie de o recuperare serioasă, iar când a fost apt de joc nu a mai fost utilizat de Dan Alexa.

Faza care i-a adus lui Călin Jurj o accidentare gravă în zona inghinată, în meciul CSM Reșița – Poli Timișoara. Foto: Miruna Mihancea / CSM Reșița

Rămâne de văzut dacă va fi un recurs, cum va fi judecat și dacă cumva, încă un sezon, Poli va plăti un jucător pe care nu îl va putea folosi, iar Jurj se va antrena singur, fără să poată pleca!

Călin Jurj a fost luat de Poli Timișoara în vara anului 2018 de la Centrul Național de Pregătire Timișoara și a evoluat în precedentele trei sezoane de Liga 2 în 48 de meciuri (15+23+10) fără să înscrie.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-nicolae-croitoru-a-preluat-politehnica-timisoara-imi-doresc-si-sunt-convins-ca-vom-face-lucruri-foarte-frumoase-19203903

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-un-nou-succes-cu-antonio-foale-cel-mai-vechi-om-din-club-pe-banca-o-gura-mare-de-oxigen-19203954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-se-impune-usor-cu-dacia-unirea-braila-intr-un-meci-in-care-galeria-a-protestat-si-nu-a-cantat-19203854

Anda DELIU 04 Oct. 2021, 13:07 Liga 2
Pe aceeași temă