În ciuda începutului slab de an pentru CSM Slatina, Dinu Todoran e încrezător în salvarea de la retrogradare: ”Avem meciuri fără victorie, ne lipsesc golurile, dar sper ca etapa următoare să câștigăm”

Andrei PASCU 17 Mar. 2021, 12:35 Liga 2
În ciuda începutului slab de an pentru CSM Slatina, Dinu Todoran e încrezător în salvarea de la retrogradare: ”Avem meciuri fără victorie, ne lipsesc golurile, dar sper ca etapa următoare să câștigăm”

Aflată în zona inferioară a clasamentului Ligii 2, CSM Slatina nu a reușit să câștige nici pe terenul Reșiței, în etapa a 19-a. A făcut doar 1-1, dar antrenorul Dinu Todoran începe să vadă anumite schimbări în bine, în ciuda faptului că echipa a adunat doar două puncte în 2021.

Dinu Todoran nu-și pierde speranța în salvarea de la retrogradare 

Todoran are în continuare încredere că jocul va arăta altfel în etapele rămase din sezonul regular și în play-out, pentru ca formația din Slatina să reușească să își îndeplinească obiectivul, salvarea de la retrogradare. Deocadamdată, a remarcat anumite aspecte pozitive pe faza defensivă.

A evidențiat că probleleme sunt pe faza de atac, mai ales că Slatina a marcat trei goluri în primele patru etape din acest an.

Ne-am dorit să câștigăm, dar am întâlnit o echipă bună, care pierde greu acasă. Este un egal echitabil și sper ca pe viitor să obținem prima victorie. S-au adunat meciuri în care n-am câștigat și ne lipsesc golurile. Sper ca din etapa următoare să marcăm mai multe goluri și să aducem prima victorie.

Ne dorim acest lucru. Am avut un plus la acest joc pe faza defensivă, tranziția pozitivă a fost bună, dar trebuie să fim mai responsabili atunci când avem mingea în posesie. Reșița este o echipă cu jucători cu experiență, dar am fi putut câștiga acest meci dacă eram mai atenți”, a declarat Dinu Todoran, după meciul cu CSM Reșița.

CSM Slatina, duel cu vecina de clasament în etapa 20 

Două meciuri mai are CSM Slatina, dacă vrea să intre în play-out cu un punctaj cât mai mare. Va mai juca împotriva celor de la Ripensia, pe teren propriu, și cu FK Csikszereda, în deplasare. Eventualele rezultatele pozitive pot ajuta echipa să mai urce în clasamentul Ligii 2, acum fiind pe locul 18, antepenultimul, cu 15 puncte în 17 partide.

Sub ea se mai află doar Aerostar Bacău, 10 puncte, și Pandurii, 9 puncte. Următoarea adversară, Ripensia, e imediat deasupra ei, cu trei puncte mai mult, 18.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și  Zoli Bagosi / Radio Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-20-a-a-ligii-2-are-patru-meciuri-in-care-se-intalnesc-intre-ele-echipe-implicate-in-lupta-pentru-play-off-rapid-are-sabia-deasupra-capului-programul-penultimei-runde-a-sezonului-regular-19174909

https://liga2.prosport.ro/seria-1/11-echipe-se-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-niciuna-nu-este-sigura-de-clasarea-in-top-6-cum-arata-clasamentul-si-programul-meciurilor-cu-doua-etape-inainte-de-finalul-sezonulu-19174755

https://liga2.prosport.ro/seria-1/aceleasi-vechi-probleme-la-csm-resita-si-in-meciul-cu-csm-slatina-alin-minteuan-se-repeta-greselile-personale-si-plecam-de-la-0-1-de-ce-crede-ca-echipa-poate-castiga-runda-urmatoa-19174327

 

 

Andrei PASCU 17 Mar. 2021, 12:35 Liga 2
Pe aceeași temă