Îmbracă SuperTricoul lui ”U” Cluj la începutul unei noi cariere pentru tine!

Liga2.ro 12 Mar. 2022, 13:48 Liga 2
Îmbracă SuperTricoul lui ”U” Cluj la începutul unei noi cariere pentru tine!

Pasiunea pentru fotbalul românesc merită să fie trăită și din postura de parior, iar Superbet a lansat o campanie dedicată fanilor uneia dintre echipele sponsorizate de companie: ”U” Cluj.

Dacă-și deschid cont la Superbet.ro și-l alimentează cu minimum 50 lei, vor primi tricoul oficial original complet negru, inaugurat în victoria cu 2-0 la Mediaș în fața lui FC Hermannstadt, o contracandidată pentru U la promovarea directă.

Pentru a beneficia de această promoție, înregistrează-te aici.

Superbet a mai făcut astfel de campanii care au avut succes uriaș: fanii Rapidului și mai apoi fanii echipei de handbal masculin Dinamo București s-au bucurat de ele, și-au deschis cont la liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou și au început să joace.

Cu toții au deja superamintiri frumoase în tricoul oficial original al echipei de suflet și bineînțeles, bilete verzi în palmares.

SuperPontul pentru fanii lui U!

Bucură-te și tu de această campanie. Oferta e limitată și e exclusiv dedicată noilor jucători. Fă-ți cont pe Superbet.ro, depune cel puțin 50 lei și alege-ți tricoul lui U Cluj pe care-l dorești. El poate veni personalizat, cu numărul tău favorit și numele tău.

Profită de campanie și deschide cont acum, accesând acest link

Bucură-te responsabil de pariuri sportive la Super Cote. Oferta pentru următorul meci al lui U Cluj (meciul contra Dunării Călărași) o găsești aici. Este ultima partidă din sezonul regular al diviziei secunde și poate fi prima partidă în care știi că urmează să primești tricoul original oficial negru al lui U Cluj, un tricou creat alături de Superbet.

#împreunăsuntemsuper #superpromoție #supercampanii #superbetsusținesportulromânesc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-si-a-intepat-jucatorii-la-conferinta-de-presa-i-am-vazut-in-stratosfera-incerc-sa-i-trezesc-u-cluj-poate-arata-diferit-la-partida-c-19222763

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-opt-meciuri-sunt-programate-de-la-ora-1400-azi-aflam-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-respectiv-componenta-grupelor-de-play-out-19222782

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-e-ca-la-liga-1-meciurile-din-play-off-ul-si-play-out-ul-ligii-2-se-stabilesc-diferit-cand-are-loc-tragerea-la-sorti-19222720

https://liga2.prosport.ro/seria-1/analiza-ultimele-doua-echipe-calificate-in-play-off-ul-ligii-2-se-stabilesc-in-ultima-runda-a-sezonului-regular-patru-cluburi-se-lupta-pentru-acest-obiectiv-toate-calculele-de-reusita-ale-acestora-19222455

Liga2.ro 12 Mar. 2022, 13:48 Liga 2
Pe aceeași temă