Ilie Stan nu-și explică transformarea jucătorilor săi, în rău, la meciurile oficiale: ”Aici avem de suferit!” Reacția antrenorului de la FC Brașov înaintea partidei cu Dunărea Călărași

Adi MARICA 16 Sep. 2021, 18:10 Liga 2
Ilie Stan nu-și explică transformarea jucătorilor săi, în rău, la meciurile oficiale: ”Aici avem de suferit!” Reacția antrenorului de la FC Brașov înaintea partidei cu Dunărea Călărași

Ilie Stan a digerat greu eșecul din meciul cu CS Comunal Selimbăr (scor 1-2). Antrenorul de la FC Brașov nu își explică nici acum transformarea jucătorilor săi, care la antrenamente sunt zmei, iar la meciurile oficiale sunt mielușei!

Ilie Stan vrea aceeași atitudine de la jucătorii săi și la meciuri, nu doar la antrenamente

Pentru nou-promovata FC Brașov urmează un meci și mai facil decât cel cu sibienii, contra Dunării Călărași, o echipă măcinată de probleme financiare și cu un lot ”subțire” valoric, după ce i-au plecat mulți jucători pe care i-a avut în campionatul trecut, cât și în primele meciuri din acest sezon.

”Trebuie să transferăm tot ceea ce facem la antrenamente și în meciurile oficiale. Aici avem de suferit! La antrenamente avem atitudine, responsabilitate, însă atunci când vin jocurile oficiale se întâmplă ceva ce eu nu-mi pot explica. Jucătorii își creează de multe ori singuri presiune și nu au de ce. Noi suntem o echipa în construcție, cu jucători noi și trebuie sa adunăm puncte. Pentru meciul cu Dunărea Călărași nu există decât varianta victoriei și așa am pierdut multe puncte”, a spus Ilie Stan

Problemele sunt la noi. Nicio echipă nu ne-a suprins tactic în acest start de sezon

Antrenorul originar din Buzău vrea să profite de problemele adversarilor şi să obţină toate cele trei puncte puse în joc.

”Jucăm contra unei echipe cu experiență la nivel de liga a doua. Au probleme în momentul de față cu finanțarea, cu lotul pe care îl au şi vizavi de stafful tehnic, pentru că în ultima perioadă au schimbat vreo doi antrenori (n.r. – doar unul, pe Mirel Condei). Nu ne va fi uşor, pentru că ei nu au ce pierde, astfel ca vor veni deciși să scoată maximum.

Problemele sunt la noi. Nicio echipă nu ne-a suprins tactic în acest start de sezon în care am făcut multe cadouri. Am arătat și etapa trecuta în meciul cu Selimbar că jucăm până în ultimul minut şi dacă vom reuşi să înscriem primii alta va fi situația. Sper sa nu mai facem greșeli. Jucătorii sunt montați să spele rușinea din meciul cu Selimbăr și să câștigăm cele trei puncte”, a explicat la conferinţa de presă dinaintea meciului Ilie Stan.

Alexandru Sabău: ”Sper să mai ajut echipa cu goluri şi să nu mai luăm goluri la faze fixe

Alexandru Sabău (23 de ani), fundaşul central al Braşovului, este o surpriză plăcută a nou-promovatei în acest start de sezon, cu două goluri marcate în șase meciuri (cu Viitorul Pandurii, 2-2, și Șelimbăr, 1-2). Jucătorul originar din Arad, adus de la echipa de Liga 3 Gloria Lunca Teuz Cermei, spune şi el că victoria este obligatorie în partida cu Dunărea Călărași.

”Sper să mai ajut echipa cu goluri şi să nu mai luăm goluri la faze fixe. Este clar că nu trebuie să mai facem greşelile pe care le-am făcut până acum şi să aducem victorii. Trebuie să ne deblocăm puțin, victoriile aduc victorii şi mergem mai departe”, a spus Sabău.

Vlad Mihalcea: ”Simt bine grupul, simt bine băieții, începem să formăm un grup puternic

Mijlocaşul braşovean Vlad Mihalcea (22 de ani) a început sezonul ca titular, însă până acum nu a confirmat așteptările. Fostul jucător al FCSB nu a înscris niciun gol pentru FC Brașov.

”Ne gândim la meci, ne dorim victoria, pregătirea a fost foarte bună. Simt bine grupul, simt bine băieții, începem să formăm un grup puternic. E greu în două – trei luni să formezi legături de joc, legături şi în afara terenului. Cu timpul lucrurile acestea o să se vadă. Sper chiar de la meciul de sâmbătă”, a transmis Vlad Mihalcea înaintea jocului cu Dunărea.

Miercuri, FC Brașov a desfășurat un meci amical cu Olimpic Zărnești (Liga 4 Brașov), câștigat cu 5-0, în care au marcat Zakaria El Azzouzi, atacant olandez nou-venit, Vasile Constantin, Marian Codrea și Andrei Lascu.

Pentru FC Brașov urmează două meciuri acasă, cu Dunărea Călărași și Steaua

FC Brașov e abia pe locul 14 în Liga 2 după șase etape, cu doar 6 puncte acumulate, la fel ca Poli Iași, care e mai bine poziționată datorită golaverajului superior, 4-6 față de 5-11.

Jocul cu Dunărea Călărași (locul 15, 3 puncte) din etapa a 7-a, e programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului.

În etapa a 8-a, FC Brașov va juca în deschiderea rundei, vineri, 24 septembrie, de la ora 17:00, tot pe Tineretului, cu Steaua.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/olandezul-el-azzouzi-a-inscris-de-doua-ori-pentru-fc-brasov-intr-un-amical-castigat-la-scor-cu-olimpic-zarnesti-19200998

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-dezlantuit-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-si-cu-selimbar-jucam-haotic-este-inadmisibil-arbitrul-george-roman-pus-la-colt-de-noul-team-manager-al-echipei-19200658

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mirel-condei-restructurat-de-la-dunarea-calarasi-noul-antrenor-principal-este-marius-milea-si-a-fost-prezentat-de-presedintele-consiliului-judetean-a-venit-alaturi-de-noi-19199999

Adi MARICA 16 Sep. 2021, 18:10 Liga 2
Pe aceeași temă