Ilie Lemnaru, încântat de remiza Unirii Slobozia cu FC Hermannstadt: ”Suntem un club responsabil. Tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate.” Managerul ialomițenilor n-a rămas fără reacție față de contestatari: ”Așteptăm replica lor”

Petronel TUDOR 22 Apr. 2022, 16:14 Liga 2

Ilie Lemnaru, managerul Unirii Slobozia, a fost fericit la finalul partidei cu FC Hermannstadt, încheiată la egalitate pe teren propriu, joi, scor 0-0, în etapa a 6-a a play-off-ului Ligii 2, și a răbufnit la adresa celor care dădeau echipa sa ca victimă sigură în meciul cu sibienii, în special clujenii.

Bucuria de după fluierul final al meciului cu FC Hermannstadt a fost una maximă pentru Ilie Lemnaru, cel care a ales și de data aceasta să vadă meciul de la Tribuna a II-a a stadionului 1 Mai din Slobozia, din mijlocul spectatorilor.

Ilie Lemnaru, bucuros după remiza cu FC Hermannstadt: ”Tratăm toate meciurile cu maximă seriozitate”

După ce i-a îmbrățișat pe fotbaliștii Unirii și i-a condus să-i salute pe cei 1.500 spectatori veniți la meci, managerul Lemnaru a avut de transmis mai multe mesaje.

”Am dovedit încă o dată ca suntem un club responsabil, care tratează toate meciurile cu maximă seriozitate, indiferent de problemele de lot cu care ne confruntăm.

Felicit jucătorii pentru atitudine, stafful tehnic pentru pregătirea jocului și, nu în ultimul rând, le mulțumesc suporterilor care au fost și astăzi alături de echipă printr-o prezență numeroasă, la fel ca și în meciurile precedente”, a spus Ilie Lemnaru.

Lemnaru: ”Mă bucur că Unirea Slobozia deranjează. Acum așteptăm replica celor care s-au îngrijit de sănătatea jucătorilor noștri”

Vizibil deranjat de comentariile răutăcioase la adresa formației sale, venite după meciul pierdut cu Petrolul Ploiești, Lemnaru nu a rămas fără un răspuns.

”Suntem o echipă mică, cu un lot nu foarte numeros, și nu ne permitem să menăjam jucători atâta timp cât pentru noi fiecare punct contează. Unii nu înțeleg că un jucător accidentat nu este același lucru ca un jucător menajat.

Mă bucur că Unirea Slobozia deranjează, echipe ca Universitatea Cluj, Steaua sau FC Hermannstadt nu au putut obține victoria pe terenul echipei noastre fapt care a generat tensiuni colaterale.

Acum așteptăm replica celor care s-au îngrijit de sănătatea jucătorilor noștri, să-i vedem dacă sunt în stare să câștige împotriva unei candidate certe la promovare directă”, a transmis Ilie Lemnaru prin intermediul Liga2.ro.

 

Cel care a spus direct, fără menajamente, că Unirea Slobozia își protejează jucătorii în anumite meciuri și că împotriva Universității Cluj joacă pe viață și pe moarte este Denis Ispas, jucător al clujenilor. Ispas a fost pus la punct și de Dănuț Coman și Marius Măldărășanu, președintele, respectiv antrenorul echipei FC Hermannstadt.

Unirea Slobozia e neînvinsă pe teren propriu în play-off, dar fără punct în deplasare

În cele trei meciuri disputate pe teren propriu în play-off, Unirea Slobozia a terminat de fiecare dată la egalitate: 2-2 cu Universitatea Cluj, 0-0 cu Steaua București și 0-0 cu FC Hermannstadt. În schimb, în deplasare nu a scos niciun punct, din jocurile cu FC Hermannstadt (0-2), Concordia Chiajna (0-1) și Petrolul (1-3).

Până la finalul sezonului, echipa din Bărăgan mai are de jucat acasă cu formațiile Concordia Chiajna (4 mai, ora 16:30) și Petrolul (în jurul datei de 14 mai), iar în deplasare le va întâlni pe ”U” Cluj (30 aprilie, ora 15:00) și Steaua (în jurul datei de 7 mai).

Unirea Slobozia ocupă locul 6, ultimul, în play-off-ul Ligii 2, cu 36 de puncte.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-e-imbatabila-acasa-iar-acum-a-stricat-planurile-hermannstadt-ului-adrian-mihalcea-sa-si-dea-lumea-seama-ca-tratam-serios-meciurile-ce-a-spus-de-jocul-contra-conte-19228243

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-dupa-ce-fc-hermannstadt-a-remizat-la-slobozia-cu-unirea-a-fost-cel-mai-prost-joc-al-nostru-din-intreg-sezonul-19228258

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-maldarasanu-i-a-dat-si-el-replica-lui-denis-ispas-iti-ascunzi-neputinta-in-spatele-acelor-vorbe-fundasul-universitatii-cluj-acuzase-unirea-slobozia-de-aranjamente-19228260

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihalcea-sah-si-la-maldarasanu-fc-hermannstadt-obtine-doar-un-punct-la-slobozia-la-fel-ca-u-cluj-si-steaua-in-play-off-19228242

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-fc-hermannstadt-se-joaca-de-la-ora-1730-in-debutul-etapei-a-6-a-a-play-off-ului-ligii-2-sibienii-au-castigat-precedentele-doua-jocuri-din-acest-sezon-cu-ialomitenii-19228183

https://liga2.prosport.ro/seria-1/denis-ispas-s-a-descatusat-dupa-golul-cu-concordia-si-si-a-indreptat-tirul-catre-unirea-slobozia-si-a-menajat-jucatorii-pentru-cine-ne-asteapta-tot-pe-noi-se-vede-din-avion-petr-19228027

Petronel TUDOR 22 Apr. 2022, 16:14 Liga 2
Pe aceeași temă