Marius Măldărășanu i-a dat și el replica lui Denis Ispas: ”Îți ascunzi neputința în spatele acelor vorbe.” Fundașul Universității Cluj acuzase aranjamente în play-off-ul Ligii 2 împotriva echipei sale

Marius ANGHEL 21 Apr. 2022, 22:17 Liga 2
Marius Măldărășanu i-a dat și el replica lui Denis Ispas: ”Îți ascunzi neputința în spatele acelor vorbe.” Fundașul Universității Cluj acuzase aranjamente în play-off-ul Ligii 2 împotriva echipei sale

FC Hermannstadt a jucat prost la Slobozia, așa cum a spus antrenorul ei, Marius Măldărășanu, însă a ieșit cu un punct din meciul cu Unirea, încheiat la scorul de 0-0, joi, în deschiderea etapei a 6-a a play-off-ului Ligii 2. Un rezultat care avantajează Petrolul și ”U” Cluj, principalele contracandidate ale sibienilor la promovarea în Liga 1.

A fost, totodată, un rezultatul surpriză, în special pentru ”U” Cluj, care în mai multe rânduri a trimis săgeți către echipa ialomițeană, pe care a acuzat-o direct sau voalat că face jocurile celor de la FC Hermannstadt și Petrolul. Cel mai recent a făcut-o fundașul Danis Ispas.

Măldărășanu l-a taxat pe Denis Ispas

După președintele Dănuț Coman, Ispas nu a scăpat fără replică și din partea lui Marius Măldărășanu.

Antrenorul formației sibiene a vorbit la finalul jocului cu Unirea Slobozia și despre acuzațiile aduse de Denis Ispas, considerând că cei care fac astfel de afirmații și-ar ascunde neputința în spatele vorbelor.

”Au fost fel și fel de vorbe, de discuții, că… (n.a. lansate dinspre Cluj, în special de fundașul Universității, Denis Ispas) Îți ascunzi un pic neputința în spatele acelor vorbe. Dar, totuși se joacă pe teren, așa am făcut-o până acum, nu trebuie să ne ia nimeni din merite. Le-am spus-o și băieților. Au făcut efort, atât s-a putut astăzi (n.a. joi). Mergem mai departe!”, a spus Marius Măldărășanu.

Denis Ispas a acuzat Unirea Slobozia de aranjamente

După victoria cu 3-1 în fața Concordiei, luni, după ce ilfovenii au condus cu 1-0 și el a reușit să egaleze cu un șut de la mare distanță, Denis Ispas și-a îndreptat tirul către Unirea Slobozia, care cu o zi înainte pierduse la Ploiești cu Petrolul, scor 1-3.

”Ne-am dori ca toate echipele care joacă cu contracandidatele noastre să joace cum joacă cu noi. Cu noi își dau viața și cu alții menajează jucători. Așteptăm și noi să vedem dacă se întâmplă lucrul ăsta cu noi, să nemajeze cineva vreun jucător cu noi. Când joacă cu noi, d-abia, d-abia… 1-0, 2-1. Când joacă cu alții iau câte patru, câte cinci. Și nu e niciun fel de problemă. Cu noi toată lumea își dă… că noi nu putem să facem nimic. Noi suntem noi și jucăm doar pentru club. Noi nu putem să facem aranjamente, noi nu putem să luăm echipe, să joace cu noi. Ce, nu se știe? Se știa de la început cine e cu cine. Noi suntem singuri, și vom promova și singuri, așa. Că acum avem acasă. Îi așteptăm aici, să vedem dacă aici mai joacă la mișto sau menajează jucători. Noi jucăm acasă, jucăm la trei puncte și vrem să prindem și locul 2, că ați văzut Petrolul cu Slobozia. Câți a menajat Slobozia? Pentru cine, ne așteaptă tot pe noi? Îi așteptăm și noi acasă, să le dăm mingea. Le mai dăm mingea când o fluiera porcul. Noi ne gândim doar să promovăm, nu ne interesează locul 1. Doar să promovăm și atâta tot! Nu ne interesează altceva”, a spus Ispas la microfonul DigiSport.

Frustrarea lui Danis Ispas a venit poate și din cauza faptului că ”U” Cluj nu reușise să învingă Unirea Slobozia în meciul direct de la Slobozia, unde rezultatul a fost o remiză de 2-2, în timp ce Petrolul și FC Hermannstadt și-au câștigat jocurile de acasă cu echipa antrenată de Adrian Mihalcea.

Dănuț Coman i-a dat primul replica lui Ispas: ”Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului”

Înaintea jocului retur dintre Unirea Slobozia și FC Hermannstadt, Dănuț Coman, președintele clubului sibian, a avut o reacție acidă la adresa acestuia, despre ale cărui vorbe a spus că sunt ”ieftine” și de ”spatele blocului”.

Nu mă interesează pe mine ce se întâmplă. Poate să își menajeze cu alte echipe toți jucătorii. Noi ne gândim să facem strategia altor echipe? Pe noi trebuie să ne intereseze echipa noastră. Dacă vom câștiga meciurile noastre, vom promova, indiferent cu cine jucăm. Dacă nu vom câștiga, ce putem să spunem? Că nu a jucat Slobozia, că n-a jucat Steaua, că n-a jucat Universitatea Cluj cu toată echipa?

Astea sunt șicane ieftine, de spatele blocului, pe care nu le mai luăm în seamă, a declarat Dănuț Coman la Sport Total FM.

Universitatea Cluj și Unirea Slobozia urmează să se întâlnească în etapa următoare a play-off-ului Ligii 2, a 7-a, la 30 aprilie, de la ora 15:00, pe Cluj Arena.

Foto: Flaviu Buboi și George Filip / Sport Pictures

Marius ANGHEL 21 Apr. 2022, 22:17 Liga 2
Pe aceeași temă