Ieșenii sărbătoresc promovarea în nocturnă

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 02 Jun. 2014, 17:40 Liga 2
Ieșenii sărbătoresc promovarea în nocturnă

CSMS se acomodează cu orele primei divizii încă din liga secundă. Ieșenii vor juca în nocturnă ultimul meci din acest sezon, cu Berceniul, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.00. Intrarea va fi liberă, iar spectatorii vor avea parte de mai multe surprize.

„Am obținut acceptul clubului din Berceni de a juca acest ultim meci al sezonului în nocturnă. Partida de sâmbătă va începe la ora 20.00, intrarea va fi liberă și sperăm ca tribunele să fie pline. Le pregătim suporterilor mai multe surprize și ne dorim ca și în teren spectacolul să fie pe măsură. Jucătorii vor arunca în tribune mai multe mingi, baloane, dar încă lucrăm la organizarea acestui meci și tot ce pot spune este că suporterii vor avea parte de surprize plăcute. Este ultimul meci al sezonului și vrem să sărbătorim promovarea alături de un stadion plin”, a declarat vicepreședintele clubului ieșean, Cristi Stărică.

CSMS Iași și-a asigurat matematic promovarea după remiza din Copou cu FC Clinceni și are nevoie de o victorie în fața Berceniului pentru a fi sigură că va încheia sezonul pe locul I.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Liviu CHIRICĂ‚

Marius ANGHEL, Narcis POHOAȚĂ 02 Jun. 2014, 17:40 Liga 2
Pe aceeași temă