Iașiul, decimat înaintea meciului cu Gloria Buzău

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 15:43 Liga 2
Iașiul, decimat** înaintea meciului cu Gloria Buzău

Înfrângerea de la Berceni nu a lăsat urmări doar în clasament pentru CSMS Iași, ci și în ceea ce privește lotul de jucători. Pe lângă fundașul dreapta Voicu, suspendat după ce a fost eliminat în etapa trecută, antrenorul Marius Lăcătuș l-a pierdut pentru meciul de sâmbătă cu Gloria Buzău și pe experimentatul mijlocaș Adrian Olah, care acuză probleme medicale. Cum stoperul Adrian Avrămia este și el indisponibil, tehnicianul din Copou va fi nevoit să apeleze pentru partida cu Buzău pe serviciile a doi jucători care nu au mai evoluat în acest sezon, Firoiu și Moisii, acesta din urmă de la Centrul de Copii și Juniori.

Chiar și în aceste condiții, Lăcătuș vizează cele trei puncte, cu atât mai mult cu cât adversarul luptă pentru un loc în play-off. „Este un joc foarte important pentru viitorul nostru, pe care trebuie să-l câștigăm, mai ales că buzoienii vor să prindă și ei play-off-ul. Nu sunt mulțumit de cele doar patru puncte obținute cu contracandidatele la intrarea în faza secundă a campionatului, așa că aștept dincolo de victorie și un joc care să convingă să merităm să promovăm”, a declarat Marius Lăcătuș, în cadrul unei conferințe de presă.

Vestea bună pentru Lăcătuș constă în faptul că Bădic și Vladu, doi jucători de flanc stâng indisponibili de mai multe etape, sunt apți de joc.

Ieșenii întâlnesc sâmbătă echipa pregătită de Ion Viorel, tehnician pe care oficialii lui CSMS l-au dorit în două rânduri în acest sezon, mai întâi în vară, apoi după plecarea lui Cotel Enache. Dacă în primă fază ieșenii l-au ales pe Enache, la negocierile din timpul campionatului conducerea grupării din Copou s-a lovit de refuzul lui Ion Viorel.

„Probabil că Ion Viorel va aborda jocul de la Iași doar extrem de serios, pentru că Gloria își dorește să intre în play-off, și cu gândul de a demonstra că își merită postul pe banca buzoiană”, a punctat Marius Lăcătuș.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 08 Nov. 2013, 15:43 Liga 2
Pe aceeași temă