Iașiul, cu juniorii la Otopeni! Se mulțumesc și cu un egal

14 Oct. 2011, 14:03 Liga 2
Iașiul, cu juniorii la Otopeni!** Se mulțumesc și cu un egal

Antrenorul lui CSMS Iași, Ionuț Popa, continuă să se confrunte de la o etapă la alta cu probleme tot mai serioase de lot. Dacă în deplasarea precedentă, la Bacău, tehnicianul a fost nevoit să apeleze la juniori pentru a avea rezerve, în meciul de sâmbătă, de la Otopeni, Iașiul va avea în lot nu mai puțin de 8 jucători sub 21 de ani. S-a ajuns la această situație din cauza accidentărilor repetate și a suspendărilor. Ultimul „picat” din punct de vedere medical este Vătavu, care a suferit o fractură de rotulă, acesta întregind lista absenților din care mai fac parte suspendații Onofraș, Răzvan Tincu (suspendași), Gado, Orac, Avrămia (accidentați), Ghindaru și Florea (puși pe liber).

În aceste condiții, a fost chemat de urgență de la juniorii lui Bebe Manole un fundaș central, Andrieș, care are șanse mari să fie titularizat la Otopeni. De asemenea, din lotul de 18 care va face deplasarea la Otopeni, aproape jumătate sunt jucători care nu au mai mult de 21 ani.

„Ne confruntăm cu probleme foarte mari. Avem mulți jucători accidentați și suntem nevoiți să abordăm meciul de la Otopeni cu un lot format din foarte mulți jucători tineri, care chiar dacă au valoare, nu au experiență. De altfel, am și adus la echipa mare un junior de la echipa lui Bebe Manole, Andrieș, care are șanse să fie titular sâmbătă la Otopeni”, a spus antrenorul cu portarii Benone Dohot.

Se mulțumesc și cu un punct

În aceste condiții, oficialul ieșean spune că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate pe terenul ultimei clasate din Seria I a ligii secunde. „Noi mergem la victorie, dar trebuie să recunoaștem că un egal este mai bun decât o înfrângere. Este o situație delicată și vrem ca până în iarnă să rămânem acolo, în plutonul fruntaș, poate chiar pe primul loc. În iarnă, vom vedea exact de ce jucători mai avem nevoie. La Otopeni ne așteaptă o partidă grea, împotriva unei echipe care are destui jucători valoroși și cu experiență în Liga I, chiar dacă acum ei ocupă ultimul loc în clasament. Trebuie să ne autodepășim dacă vrem să obținem un rezultat bun”, a mai spus Benone Dohot.

Articol scris de Narcis Pohoață

14 Oct. 2011, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă