Haralambie Meregiu , noul președinte la Delta

05 Aug. 2009, 19:35 Liga 2
Haralambie Meregiu**, noul președinte la Delta

 

După un sezon în care Delta Tulcea a ratat promovarea ca și în 2007, Adunarea Generală a clubului a hotărât în luna iulie ca drepturile de participare în Liga a doua ale A.S. FC Delta Tulcea să fie cesionate unei societăți comerciale, SC FC Delta Tulcea SA la care acționarii majoritari sunt, ca și la asociația sportivă, Consiliul Local și Consiliul Județean din Tulcea.

De cesionarea acestor drepturi a fost delegat să se ocupe președintele A.J.F. Tulcea, Haralambie Meregiu, numit încă din vara anului trecut și președintele C.A. la societatea comercială sportivă fără activitate de la înființare și până acum.


„Este adevărat că drepturile de participare în Liga a II-a au fost cesionate de club către societatea comercială și este adevărat că din data de 4 august sunt și președintele C.A. și directorul general al societății prin hotărârea luată de Adunarea Generală.”
a declarat Meregiu care nu va renunța la președinția AJF Tulcea ci doar se va retrage din corpul observatorilor.

Surse care au vrut să își păstreze anonimatul spun că fostului președinte de club de la Delta Tulcea, Petre Marinescu, i s-a propus o functie administrativă în cadrul societății comerciale, însă propunerea a fost declinată pe moment de acesta care a cerut un răgaz până luni.

Aceleași surse mai spun că bugetul cu care ar începe campionatul Delta Tulcea este incert și că o parte din jucători își caută deja alte angajamente, niciunul dintre aceștia nefiind în acest moment sub contract cu noua societate cesionară.

 

Articol scris de: Irinel Călin
 

05 Aug. 2009, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă