Sportul Chiscani merge la victorie în Tulcea. Brăilenii au uitat remiza cu Șoimii Topolog și vor să obțină promovarea în manșa retur

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:26 Stiri
Sportul Chiscani merge la victorie în Tulcea.** Brăilenii au uitat remiza cu Șoimii Topolog și vor să obțină promovarea în manșa retur

Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17:30, în manșa a doua a barajului de promovare în Liga a III-a, campioana Ligii a IV-a din județul Brăila, Sportul Chiscani merge la Șoimii Topolog (Tulcea) cu un obiectiv unic: victoria.

În această săptămână, instructorul Georgel Pascu și-a pregătit elevii pentru partida retur, iar după discuțiile avute cu jucătorii atmosfera la nivelul lotului s-a detensionat. Remiza, 2-2, de pe teren propriu a fost uitată, iar fotbaliștii sunt hotărâți să se lupte cu toate resursele de care dispun pentru a promova în eșalonul al treilea al fotbalului românesc.

„Mergem să câștigăm. Am analizat jocul echipei din Topolog, acum adversarii noștri nu mai au niciun fel de secret pentru noi. Pe de altă parte și noi suntem conștienți de greșelile făcute în partida tur și cred eu că am luat măsuri ca ele să nu se mai repete. Plecăm de la 2-2 și consider că șansele la promovare sunt egale, deși tulcenii, cel puțin teoretic pentru că evoluează pe propriul teren, sunt favoriți la victorie, pe hârtie. Fiind un joc de „totul sau nimic” îl vom aborda cu seriozitate și determinare. Așa cum am mai spus, jucăm ofensiv, jucăm la victorie la Topolog. Ne-am propus să ajungem la baraj și prin multă muncă am reușit. Acum trebuie să realizăm și ultimul obiectiv pentru care ne-am pregătit un sezon întreg: accederea în Liga a III-a”, a declarat instructorul Georgel Pascu.

Pentru partida de sâmbătă tot lotul echipei Sportul Chiscani este apt de joc. Fotbaliștii și staff-ul tehnic vor pleca spre Topolog în ziua partidei.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 24 Jun. 2016, 11:26 Stiri
Pe aceeași temă