Delta – Farul, duel dobrogean de foc în turul IV al Cupei. Barbu crede în succes: „E o diferență, de tradiție și de valoare”

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 14:09 Stiri
Delta - Farul, duel dobrogean de foc în turul IV al Cupei.** Barbu crede în succes:

Farul Constanța debutează astăzi, de la ora 17:30, în noul sezon competițional într-un meci ce va conta pentru turul IV al Cupei României. „Marinarii” vor juca împotriva echipei Delta Dobrogea, însă nu la Tulcea, ci la Babadag, deoarece gazdele nu și-au terminat la timp lucrările de modernizare ale stadionului.

„Delta Tulcea are echipă cu fotbaliști experimentați, unii evoluând și la Liga 1, dar trebuie să câștigăm. Între cele două formații e o diferență, de tradiție și de valoare, iar acest lucru trebuie să se vadă pe teren”, a declarat, citat de Ziua de Constanța, Ion Barbu, antrenorul secund al FC Farul.

În această vară, cele două echipe s-au întâlnit de două ori în meciuri amicale. La Tulcea scorul a fost egal, 0-0, iar la Constanța s-a impus Farul cu 2-1.

Acum, gruparea pregătită de Constantin Gache nu va putea să-i folosească pe portarul Dinu, fundașul Pătrașcu și atacantul Chițu, toți accidentați.

De cealaltă parte, Delta, antrenată de Mihai Guliu, are în lot jucători cu mare experiență, cel puțin la nivelul eșalonului secund, cum ar fi Gordin, V. Crețu, Fl. Popa, V. Apostol, N. Crețu, Tigoianu, M. Jianu, Filip, Muzac sau Voinea.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 25 Aug. 2015, 14:09 Stiri
Pe aceeași temă