Grigore Sichitiu, emoționat când a fost întrebat de Daniel Niculae: ”M-ai atins la coarda sensibilă!” Ce spune despre propunerea de a reveni la Rapid și sfatul prețios pentru fostul său elev

Andreea VISU 07 Apr. 2021, 21:48 Liga 2

Grigore Sichitiu, fostul președinte al clubului Rapid, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport LIVE, despre revenirea lui Daniel Niculae la echipa giuleșteană.

După trei ani de la despărțirea de Rapid, Daniel Niculae a revenit la echipa sa de suflet, în funcția de președinte. Această numire i-a entuziasmat pe rapidiști și l-a emoționat pe Grigore Sichitiu, omul care l-a descoperit pe fotbalistul Niculae.

Așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, Daniel Niculae se gândește să facă, pentru început, trei mutări la club, după instalarea sa ca președinte, iar una dintre ele este readucerea lui Sichitiu.

Grigore Sichitiu, declarații emoționante despre revenirea lui Daniel Niculae la Rapid

Grigore Sichitiu a vorbit la superlativ despre fostul său elev și a anunțat că este dispus să îl ajute cu sfaturi. Acesta a fost însă misterios când a venit vorba despre o posibilă revenire a sa la Rapid, dar a confirmat faptul că a fost contactat de către Daniel Niculae.

”Să știi că m-ai atins la coarda sensibilă. Într-adevăr, am investit sufletește enorm în acest mare jucător și un om cu un caracter deosebit. Mă bucur că a ajuns acolo unde s-a chinuit să ajungă jucător de top. I-am zis «Ai suferit enorm!». Se trezea dimineața, la 5, să vină cu muncitorii la antrenament. Îl felicit. A fost un om foarte modest. Numai determinarea, dorința lui nebună… Eu am investit sufletește în el pentru că l-am văzut la un meci de județ.

Când te virusezi cu spiritul Rapdiului, e groaznic, nu poți să te mai vindeci, rămâi virusat o viață. Rapidul e mai greu decât un război în Vietnam. Nu am discutat cu el treaba asta, mă bucur că s-a gândit la mine. Toți cei pe care i-am adus eu la Rapid au ajuns în echipa națională și au făcut carieră.

Dacă va avea nevoie de sfatul meu, cu mare plăcere îl voi da, pentru că știu foarte bine ce înseamnă spiritul Rapidului. Primul sfat este să facă mai mult cu mintea și mai puțin cu sufletul, pentru că ăsta este marele pericol. Sufletește te legi de tot ceea ce înseamnă spiritul Rapidului și există un mare risc să greșești. Sunt convins că va reuși. Trebuie să se înconjoare de oameni care știu carte și nu neapărat care se declară rapidiști”, a spus Grigore Sichitiu, la ProSport LIVE.

Rapid are 36 de puncte după prima etapă disputată în play-off-ul Ligii 2 și a urcat pe primul loc, devansând la golaveraj ”FC U” Craiova. În etapa a 2-a, giuleștenii joacă pe teren propriu cu Dunărea Călărași (11 aprilie, ora 19:00), echipă pe care în penultima etapă a sezonului regular o învingeau cu 4-0.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-trei-mutari-din-era-daniel-niculae-la-rapid-vrea-sa-aduca-trei-fosti-giulesteni-in-pozitii-importante-pentru-a-revolutiona-clubul-exclusiv-19178104

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-niculae-primele-impresii-ca-presedinte-la-rapid-dupa-victoria-cu-fk-csikszereda-am-avut-niste-emotii-cum-nu-am-mai-avut-de-cand-eram-jucator-incep-sa-simt-ceea-ce-simte-si-un-antre-19178070

Andreea VISU 07 Apr. 2021, 21:48 Liga 2
Pe aceeași temă