Grigore așteaptă vești bune de la Tulcea!

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 15:54 Liga 2
Grigore** așteaptă vești bune de la Tulcea!

Antrenor liber de contract după ce s-a despărțit de Dunărea Galați, cu care s-a salvat de la retrogradare, prahoveanul Octavian Grigore este în așteptarea unui nou angajament în liga a II-a! Tavi ar urma să preia pe Delta Tulcea, „condiția” fiind aceea ca echipa de la malurile Dunării să găsească fonduri pentru a continua competiția la acest nivel, formația condusă de Meregiu Haralambie având, săptămâna aceasta, „termenul limită” din partea Federației Române de Fotbal pentru a-și preciza „viitorul”.

Grigore așteaptă deznodământul privind continuarea activității la Tulcea, unde, dacă va pleca, va merge alături de secundul său – Răzvan Vlad. „Aștept să văd ce se întâmplă, normal că mi-aș dori să antrenez un club de eșalon secund, dar nu în orice condiții” – spune Grigore.

Și Abba spre Delta

În eventualitatea că Delta Tulcea va continua să evolueze în seria I a eșalonului secund, pe lista jucătorilor care ar urma să se transfere acolo se află și atacantul nigerian de la Conpet Ploiești – Paul Abba. Acesta, fost prim-divizionar la Drobeta Tn. Severin nu știe dacă mai poate juca la Strejnic, din cauza noii decizii a FRF, privind folosirea extracomunitarilor la nivelul ligii a III-a.

Articol scris de Marian DIMA

Marius ANGHEL 13 Aug. 2013, 15:54 Liga 2
Pe aceeași temă