Grigoraș compătimește Farul: „Poate se va găsi cineva vreodată să pună piciorul în prag”

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 16:07 Liga 2
Grigoraș compătimește Farul:**

Fostul jucător și antrenor al FC Farul, Petre Grigoraș, actual antrenor principal la Pandurii Târgu Jiu, a vorbit, într-o conferință de presă, despre perioada de succes a Farului, compătimind în același timp actuala situație cu care se zbate clubul constănțean.

„Din păcate, este nostalgie, îmi aduc aminte de parcă a fost ieri. Îmi aduc aminte și perioada de când am fost jucător, după care a urmat acea perioadă extraordinară cu promovarea. Anii pe care i-am petrecut aici nu-i voi uita niciodată. Îți aduci aminte cu plăcere, dar, din păcate, când te uiți acum și vezi ce se întâmplă aici, vezi tribunele goale. Cred că și în Divizia B aveam câte 6.000 – 7.000 de spectatori, iar acum, Farul, echipa fanion a orașului Constanța, cred că adună vreo 50 de spectatori în tribună. Este neplăcut, îmi pare rău, au fost clipe foarte frumoase pe care le-am trăit aici și nu le voi uita niciodată. Îmi pare foarte rău pentru Farul. Este un club prea vechi, poate se va găsi cineva vreodată să pună piciorul în prag și să reușească să redreseze echipa”, a declarat Grigoraș.

Întrebat dacă va mai antrena vreodată la FC Farul, acesta a răspuns: „De ce nu? Dar depinde în ce condiții, vă dați seama că, momentan, nu mă văd în situația de a antrena FC Farul”.

Iată programul echipei FC Farul până la meciul de sâmbătă, de la Târgoviște: astăzi, ora 10:00 – vizionare, ora 11:00 – antrenament; mâine: ora 10:00 – conferință de presă, ora 11:00 – antrenament; vineri: ora 11:00 – antrenament, ora 15:00 – deplasare Târgoviște; sâmbătă: ora 11:00 – joc oficial Chindia Târgoviște – FC Farul.

Sursa: Cuget Liber

Marius ANGHEL 31 Oct. 2012, 16:07 Liga 2
Pe aceeași temă