Gloria ”sud-americana” Buzău! Cuplul Ariel Lopez-Pablo Gaitan a prins curaj după reușitele din meciul cu Dinamo: ”E bine că am dat gol” / ”Sunt mereu pregătit, chiar și când intru de pe bancă”

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 18:01 Liga 2
Gloria ”sud-americana” Buzău! Cuplul Ariel Lopez-Pablo Gaitan a prins curaj după reușitele din meciul cu Dinamo: ”E bine că am dat gol” / ”Sunt mereu pregătit, chiar și când intru de pe bancă”

Gloria Buzău a fost salvată de cuplul sud-american Ariel Lopez-Pablo Gaitan în partida cu Dinamo, de weekendul trecut, cei doi marcând golurile formației lui Cristian Pustai în succesul cu 2-1. Lopez a fost titular în ultimele partide, în timp ce Gaitan a intrat pe parcursul meciurilor, așa cum s-a întâmplat și cu ”câinii”.

Ariel Lopez și Pablo Gaitan, decisivi în partida disputată de Gloria Buzău cu Dinamo!

Ariel Lopez a marcat în minutul 24, când scorul era 1-0 pentru Dinamo și a adus egalarea la acel moment, în timp ce Gaitan a intrat în partea a doua și a marcat în minutul 79. Cei doi sud-americani, Lopez născut în Uruguay, iar Gaitan în Argentina, sunt mulțumiți că au contribuit la succesul cu formația bucureșteană, conform Campus TV.

Ariel Lopez: ”E bine că am dat gol, echipa a arătat foarte bine, chiar dacă în partida cu Dinamo nu am fost chiar atât de bine în prima repriză. Sunt mulțumit că a fost egal la pauză”.

Pablo Gaitan: ”Sunt mereu pregătit să ajut echipa, chiar și în situațiile în care stau pe bancă. Atunci când e nevoie, intru și dau tot ce pot, așa cum s-a întâmplat și cu Dinamo”.

Ariel Lopez, luat de Cristian Pustai odată cu plecarea sa de la Dunărea Călărași

Ariel Lopez a venit la Gloria Buzău în vara anului trecut, de la Dunărea Călărași, unde a colaborat cu antrenorul Cristian Pustai. Practic, ”principalul” l-a luat după el în momentul în care a părăsit gruparea din Călărași.

De partea cealaltă, Pablo Gaitan a ajuns la Buzău tot în vara lui 2021, înainte de startul campionatului trecut de Liga 2, dar a sosit de la Politehnica Iași.

Cristian Pustai așteaptă să-l debuteze și pe Dudu la Gloria Buzău

Filiera sud-americană se pare că este una interesantă pentru Cristian Pustai, pentru că în vara care tocmai a trecut a sosit la Buzău și un brazilian, Dudu, care anterior a jucat doar la echipe din țara natală. El nu apucat să debuteze pentru Gloria Buzău pentru că, din informațiile Liga2.ro, nu i-a sosit nici până acum viza.

Gloria Buzău așteaptă meciul din Cupa României, cu Șoimii Lipova

Gloria Buzău are 13 puncte după șapte runde de Liga 2, se află pe locul 7, dar același punctaj îl mai au și echipa de deasupra ei, ocupanta poziției a 6-a, FK Miercurea Ciuc, dar și echipa de sub ea, Steaua. Primele trei locuri în campionat sunt ocupate de SC Oțelul (15 puncte), Unirea Slobozia (14 puncte) și CS Comunal Șelimbăr (14 puncte).

În etapa a 8-a de Liga 2, Gloria Buzău va întâlni Unirea Constanța, în deplasare. Însă, până atunci, va juca în Cupa României, în play-off-ul competiției, cu formația de Liga 3 Șoimii Lipova. Duelul, în deplasare pentru Gloria Buzău, va avea loc marți, 27 septembrie, de la ora 16:30.

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 18:01 Liga 2
Pe aceeași temă